Skocz do zawartości

rekonstrukcyjne dziwadła

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 612
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Wiecie, łatwo jest kopać leżącego... ale naprawdę, niektórzy się proszą.

Człowiek tu ma wątpliwości o każdy szew, łazi po sklepach za materiałami, robi czasem jakiś falstart i potem sam wyklina, że coś spaprał, dręczą go wyrzuty, czy powinien między ludzi iść z czymś tam, bo nie dość tru...

A tu wyskakuje gość w gumowcach i jarzy michę, bo dobre repro zrobił.

Miał rację Gucio, że rzucił reko...

Jak zobaczyłem to zdjęcie to dosłownie się skrzywiłem. Po prostu szok. Szok że można być takim wieśniakiem. Pomijam już mundur leśnika produkcji janika. Kolo poobwieszał się wszystkim czym się da! Szpanga i odznaka za ost front w 1939... super...
A wykopany zeżarty mauser tylko dodaje uroku całej sylwetce...

Totalna P O R A Ż K A !!!

Ja tam widzę jeszcze odlew pistoletu C96.
Cóż, fajne ładownice do mosina, latarka PRL, współczesne okulary i... plastikowe guziki szwajcarskie. I oczywiście znowu odznaki. Wszyscy je mają. To chyba wymagane przez wewnętrzny regulamin grupy.

Witam, otóż wspomniane wpinki to nie żadne odznaczenia tylko odznaki przynależności organizacyjnej. Pierwsza to wpinka HJ, którą żołnierze WH, wcześniej będący w HJ mogli nosić na mundurze WH, a druga to wpinka RAD -u. Pozaty nie posiadam innych odznak i odznaczeń i nie planuje w najbliższej przyszłości ich zdobywania". Dodam, że osobiście jestem przeciwnikiem obwieszania się odznaczeniami, tym bardziej na inscenizacjach z okresu 1939 do 1941.
Pozdrawiam
Tomek - Schutze aus GD.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie