Hindus Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Hm...tak kurtka wygląda na myszowatą" parkę odwracalną, tylko mocno wilgotną (stąd kolor jest ciemniejszy niż w rzeczywistości i świeci). Szkoda natomiast, że zasobnik na lufę do MG skorodowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 17 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2007 no to mój błąd :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 17 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2007 wybaczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Poparrzcie za to jak mu fajnie przednia szelka dynda z tyłu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmann Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 a mnie wyglada na flyersa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinioch Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Co ta panna ma na sobie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinioch Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Okrucienstwo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Jestes geniuszem ; ]]]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadkus Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Straszne. powinni tego zabronić..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henry99 Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Kinioch, który z tych panów to okrucieństwo, bo jest tu zbyt duża możliwość wyboru :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 po obejrzeniu tego wszystkiego coraz mniej mi sie chce zakladac mundurek. szok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meleskul Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Wiecie, łatwo jest kopać leżącego... ale naprawdę, niektórzy się proszą.Człowiek tu ma wątpliwości o każdy szew, łazi po sklepach za materiałami, robi czasem jakiś falstart i potem sam wyklina, że coś spaprał, dręczą go wyrzuty, czy powinien między ludzi iść z czymś tam, bo nie dość tru...A tu wyskakuje gość w gumowcach i jarzy michę, bo dobre repro zrobił.Miał rację Gucio, że rzucił reko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 17 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2007 róbmy swoje... i już... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Strach na wróble? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Jak zobaczyłem to zdjęcie to dosłownie się skrzywiłem. Po prostu szok. Szok że można być takim wieśniakiem. Pomijam już mundur leśnika produkcji janika. Kolo poobwieszał się wszystkim czym się da! Szpanga i odznaka za ost front w 1939... super...A wykopany zeżarty mauser tylko dodaje uroku całej sylwetce...Totalna P O R A Ż K A !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 17 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2007 ja się nie znam ale zapytam o te wpinki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 sanitariusz z granatem i ładownicami RĘCE OPADAJĄ ; ((((((Czy nikt nie czytał kowencji genewskiej i nie wie jak wygladal niemiecki sanitariusz we wrzesniu a jak później? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Ja tam widzę jeszcze odlew pistoletu C96. Cóż, fajne ładownice do mosina, latarka PRL, współczesne okulary i... plastikowe guziki szwajcarskie. I oczywiście znowu odznaki. Wszyscy je mają. To chyba wymagane przez wewnętrzny regulamin grupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinioch Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Ten sanitariusz ma jeszcze naszywke lacznosci? Wiec juz sam nie wiem co to ma byc...moze noszowy? Ongdys widzialem zdjecie sanitariusza SS z 1940 i tez mial granat oraz bagnet do mausera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
askaktus Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 A na cholerę mu ta saperka ? Chyba do kopania grobów ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopczyk Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Co panna ma na sobie?" Fota Kiniocha.Za ta parką jest no wlasnie.... LWP (oddział rozpoznawczy)w hełmie niemieckim lata 50? Czyli LWP mialo na wyposarzeniu niemieckie gary? Ciekawe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 17 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2007 co do odznaczeń... to dywizja GD, elitarna jednostka to i żółnierze, zasłużeni i odznaczeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Paweł z Kołobrzegu to Ty?? J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadkus Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 jakby policzyć wszystkich co noszą w Polsce na eko" Ritterkreuze, to chyba wyszłoby więcej, niż nadano w rzeczywistości.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsięstwoCieszyńskie Napisano 17 Lipiec 2007 Share Napisano 17 Lipiec 2007 Witam, otóż wspomniane wpinki to nie żadne odznaczenia tylko odznaki przynależności organizacyjnej. Pierwsza to wpinka HJ, którą żołnierze WH, wcześniej będący w HJ mogli nosić na mundurze WH, a druga to wpinka RAD -u. Pozaty nie posiadam innych odznak i odznaczeń i nie planuje w najbliższej przyszłości ich zdobywania". Dodam, że osobiście jestem przeciwnikiem obwieszania się odznaczeniami, tym bardziej na inscenizacjach z okresu 1939 do 1941. Pozdrawiam Tomek - Schutze aus GD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.