marynero Napisano 17 Lipiec 2006 Autor Napisano 17 Lipiec 2006 Bardzo proszę o ID tego znaleziska. Nie mam pojęcia co to jest. Wielkość jak na zdjęciu. Dosyć ciężkie jak na ten rozmiar. Z góry serdecznie dziękuję.
dareQ Napisano 18 Lipiec 2006 Napisano 18 Lipiec 2006 ma mocowanie na przedłużeniu więc może jakaś dzwigienka/klawisz"... jakby toto odwrócić?
vfr800 Napisano 22 Lipiec 2006 Napisano 22 Lipiec 2006 Nie jestem pewien, ale kiedys widziałem coś podobnego -jako klawisz w fisharmonii ( na plebanii) .
czuBaty Napisano 19 Lipiec 2006 Napisano 19 Lipiec 2006 siemasz ! jestem prawie pewny ,ze jest to czesc od zamka skalkowego dogladniej (krzesiwo) . zobacz w googla... pozdro
Horhe Napisano 19 Lipiec 2006 Napisano 19 Lipiec 2006 yhym, prawie jak żywiec :)Widać zamka skałkowego, ani nie widziałeś, ani w ręce nie miałeś. to może być wajha od jakiegoś urządzenia. Wnioskuje, ze metal to brąz lub mosiądz?
marynero Napisano 17 Lipiec 2006 Autor Napisano 17 Lipiec 2006 Bardzo proszę o ID tego znaleziska. Nie mam pojęcia co to jest. Wielkość jak na zdjęciu. Dosyć ciężkie jak na ten rozmiar. Z góry serdecznie dziękuję.
marynero Napisano 21 Lipiec 2006 Autor Napisano 21 Lipiec 2006 Dzięki za informacje ale i tak nadal nie wiem co to jest.Wydaje mi się , że jest to jakaś część od insytumentu ale nie jestem pewien. Pozdrawiam.
Schmeisser92 Napisano 18 Lipiec 2006 Napisano 18 Lipiec 2006 Mi to wygląda na jakąś łyżke....................... Ale nie jestem pewien na 100%Pozdrawiam Schmeisser92 :D
Pytanie
marynero
Bardzo proszę o ID tego znaleziska. Nie mam pojęcia co to jest. Wielkość jak na zdjęciu. Dosyć ciężkie jak na ten rozmiar. Z góry serdecznie dziękuję.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.