sloneczny Napisano 15 Lipiec 2006 Autor Napisano 15 Lipiec 2006 Czy ktoś z forumowiczów grywa czasem w tą wojenke??
sloneczny Napisano 18 Lipiec 2006 Autor Napisano 18 Lipiec 2006 Czy ktoś widział tak szczegółową animację przeładowywania M60 - po prostu BAJKA, polecam.
Darek419 Napisano 19 Lipiec 2006 Napisano 19 Lipiec 2006 Ja w to grałem.Najlepsza jest przedostatnia misja,ten wąwóz.Wietnamczyki walą na Ciebie całą masą.Ustawiasz granatnik i echhhhh.Super gra.
damianSO Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 Nie grałem w to, w zwiazku z tym pytanie: Czy w BF V jest tryb dla jednego gracza, czy jest to to samo co BF 1942? ( tutaj można pograć jedynie z modami w single playerze)
Grzesio Napisano 4 Listopad 2006 Napisano 4 Listopad 2006 BFki to de facto gry stricte sieciowe, a tryb dla jednego gracza służy li tylko zdobyciu wprawy. W BFV wygląda to tak samo, jak w BF42 (bez misji 'fabularnych'), a nawet jeszcze gorzej - w singlu dostępne są tylko pojedyncze bitwy - nie ma trybu kampanii.PzdrGrzesiu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.