Rumburak Posted August 28, 2003 Author Share Posted August 28, 2003 Wszystkich zainteresowanych grupami rekonstrukcyjnymi proszę o pomoc. Kto wie cokolwiek o mającym się zacząć jutro lub pojutrze rajdzie rowerowym z dawnej granicy polsko - niemieckiej do Poznania i akcji rekonstrukcyjnej zdobywanie mostu" przez Niemców. Wiem, że grupa odtworzeniowa GD z Poznania organizuje taki rajd na rowerach z epoki". Kolesi w polskich i niemieckich mundurach będą jechali z granicy do Poznania. Mają temu towarzyszyć różne imprezy. Niestety nie wiem kiedy i gdzie to się odbywa. Pomożcie!POZDR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mietek Posted August 29, 2003 Share Posted August 29, 2003 Przeglądałem i przez przypadek mam, ale musisz się śpieszyć: http://grossdeutschland1.republika.pl/poiwrze.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
1AIR1 Posted August 29, 2003 Share Posted August 29, 2003 Program jest dobry.Szcególnie podoba mnie się jazda na Brochów od 6 do 13 września.Pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudzin Posted August 29, 2003 Share Posted August 29, 2003 Jak się już doczłapią nad Bzurę, to będą mogli sobie pooglądać jak się powinno bitwy odtwarzać :-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 30, 2003 Share Posted August 30, 2003 Ooo - widze, że ich też dosięgła cytuje z ich strony Histeryczna Moda na Wrzesień"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mongo Posted August 30, 2003 Share Posted August 30, 2003 To niech najpierw się ogolą a nie brody po pas i Hauptman z długimi piórami pod czapką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rumburak Posted August 31, 2003 Author Share Posted August 31, 2003 HELLO!Byłem na tej stronie internetowej, ale co to za program imprezy, w której nie ma żadnej nazwy miejscowości? Gdzie się odbywa(ło) to zdobywanie mostu - inscenizacja, gdzie start rajdu, gdzie spotkanie z weteranami? Tajemniczy jakiś ten program Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chudzin Posted August 31, 2003 Share Posted August 31, 2003 Jesli chodzi o przeprawę Witkowice-Borchów, to info masz tu http://esochaczew.pl/rekon2/bzu2003.htm . A jeśli ci z GD się tam pojawią, to raczej tylko jako widzowie, i to bez mundurków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.