Rumburak Napisano 28 Sierpień 2003 Autor Napisano 28 Sierpień 2003 Wszystkich zainteresowanych grupami rekonstrukcyjnymi proszę o pomoc. Kto wie cokolwiek o mającym się zacząć jutro lub pojutrze rajdzie rowerowym z dawnej granicy polsko - niemieckiej do Poznania i akcji rekonstrukcyjnej zdobywanie mostu" przez Niemców. Wiem, że grupa odtworzeniowa GD z Poznania organizuje taki rajd na rowerach z epoki". Kolesi w polskich i niemieckich mundurach będą jechali z granicy do Poznania. Mają temu towarzyszyć różne imprezy. Niestety nie wiem kiedy i gdzie to się odbywa. Pomożcie!POZDR
mietek Napisano 29 Sierpień 2003 Napisano 29 Sierpień 2003 Przeglądałem i przez przypadek mam, ale musisz się śpieszyć: http://grossdeutschland1.republika.pl/poiwrze.htm
1AIR1 Napisano 29 Sierpień 2003 Napisano 29 Sierpień 2003 Program jest dobry.Szcególnie podoba mnie się jazda na Brochów od 6 do 13 września.Pzdr.
Chudzin Napisano 29 Sierpień 2003 Napisano 29 Sierpień 2003 Jak się już doczłapią nad Bzurę, to będą mogli sobie pooglądać jak się powinno bitwy odtwarzać :-)))
Gość Napisano 30 Sierpień 2003 Napisano 30 Sierpień 2003 Ooo - widze, że ich też dosięgła cytuje z ich strony Histeryczna Moda na Wrzesień"...
mongo Napisano 30 Sierpień 2003 Napisano 30 Sierpień 2003 To niech najpierw się ogolą a nie brody po pas i Hauptman z długimi piórami pod czapką.
Rumburak Napisano 31 Sierpień 2003 Autor Napisano 31 Sierpień 2003 HELLO!Byłem na tej stronie internetowej, ale co to za program imprezy, w której nie ma żadnej nazwy miejscowości? Gdzie się odbywa(ło) to zdobywanie mostu - inscenizacja, gdzie start rajdu, gdzie spotkanie z weteranami? Tajemniczy jakiś ten program
Chudzin Napisano 31 Sierpień 2003 Napisano 31 Sierpień 2003 Jesli chodzi o przeprawę Witkowice-Borchów, to info masz tu http://esochaczew.pl/rekon2/bzu2003.htm . A jeśli ci z GD się tam pojawią, to raczej tylko jako widzowie, i to bez mundurków.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.