yoony Napisano 27 Sierpień 2003 Autor Napisano 27 Sierpień 2003 rok temu wyciagneli wanenn od KW maktos blade pojecie jak to wygladanan dzien dzisiejszy???a jak idzie wojakom remont rowniez zeszlorocznego sdkfz7/2??
DTH Napisano 27 Sierpień 2003 Napisano 27 Sierpień 2003 jak pytasz o tego z MWP na Sadybie, to...lepiej nie pytaj.Stoi pod golym niebem nieruszony.Prawdziwy Rudy" tyle, ze nie 102...
jagoda Napisano 28 Sierpień 2003 Napisano 28 Sierpień 2003 W którymś numerze Odkrywcy pisano ze został prowizorycznie zabezpieczony przez pokrycie go ropą i teraz czeka na lepsze czasy (czytaj pieniążki na remont)chodzi oczywiście o sdkfz 7/2.A co do tego KW to podejrzewam ze stoi tam gdzie go zostawiono. Pozdrawiam M.J.
Gość Napisano 7 Wrzesień 2003 Napisano 7 Wrzesień 2003 Na ostatnim MWB usłyszałem taką plotke-informacje ,że sdkfz 7 wyłowionego z Pilicy juz w MWP nie ma !!Czy ktoś ze stolicy mógłby skoczyc na forty i dowiedziec się czegoś wiecej?
polsmol Napisano 7 Wrzesień 2003 Napisano 7 Wrzesień 2003 Akurat mają dwa din przerwy (poniedziałki i środy) ale potem chętnie się pejadę.
polsmol Napisano 7 Wrzesień 2003 Napisano 7 Wrzesień 2003 SorryDwa dni przerwy - poniedziałki i wtorki.
braun Napisano 7 Wrzesień 2003 Napisano 7 Wrzesień 2003 tam gdzie robiono fotki do Odkrywcy"i gdzie stał pod namiotem go tam niema na Sabybie.
Magach7 Napisano 7 Wrzesień 2003 Napisano 7 Wrzesień 2003 Dzisiaj byłem w forcie IX- Famo nadal stoi pod chmurką- ma tylko jakąś dyktę na silniku.
DTH Napisano 7 Wrzesień 2003 Napisano 7 Wrzesień 2003 I jest zabezpieczony", jak twierdza geniusze z MWP, czyli przetarty" ropą.Cyrk...
Gość Napisano 8 Wrzesień 2003 Napisano 8 Wrzesień 2003 Plotka głosi ze 7 poszła w prywatne rece a ztym muzeum to była sciema.Czyzby kolejny sprzęt wyjechał poza granice III RP?
braun Napisano 8 Wrzesień 2003 Napisano 8 Wrzesień 2003 ale mam szczęście mam z nim 1 minutowy filmik
Gość Napisano 8 Wrzesień 2003 Napisano 8 Wrzesień 2003 Gdzie sa pieniadze na remonty??W Fundacji Kultury w Wojsku" dlaczego?? poniewaz kupujac bilet do MWP przy Poniatowskim zaplacilem 2zl zabilet i 2razy po 5zl za cegielke na rzecz upowszechniania kultury w wojsku (oczywiscie przymusowo)jednak nie przypominam sobie ani jednego (jak pisza na cegielce )animatora kultury!?Moze zamiast na wojsko moze na malo renowacje.Moze nie jes to temat do tego postu lecz moim zdaniem nie odbiega dosc daleko.Jesli sie myle to prosze o poprawienie mnie .Pozdrawiam wszystkich .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.