afrak Napisano 13 Listopad 2013 Napisano 13 Listopad 2013 Mój dzisiejszy fancik Skrzynka na slepaki do polskiego mauserka.
afrak Napisano 13 Listopad 2013 Napisano 13 Listopad 2013 Panowie wiem ze to nie ten dział ale jak moge zabezpieczyc te kartki zeby sie nie rozsypały
lew_1988 Napisano 6 Styczeń 2014 Napisano 6 Styczeń 2014 all..SKRZYNKA NA GRANATY POLSKIE WZ.0.33"Jak w tytule ;Wrześniowa skrzynka na granaty polskie .Napis na wieku ;"WARSZAWA GDAŃSKA BOCZNICA BEMA II.W środku zachowały się w większości naklejki z opisem "
bjar_1 Napisano 9 Styczeń 2014 Napisano 9 Styczeń 2014 Lew_1988 - piękna skrzynia, gratulacje!Może już najwyższy czas na drugą odsłonę tego ciekawego wątku?
lew_1988 Napisano 10 Styczeń 2014 Napisano 10 Styczeń 2014 To nie moje ja tylko wklejam zdjęcia tego co wypatrzę w necie, tak żeby każdy miał możliwość obejrzenia i wykorzystania do ewentualnej rekonstrukcji, jeśli macie zdjęcia lub posiadacie skrzynie to je tutaj umieszczajcie najlepiej z wymiarami. Jak znajdę kolejną skrzynkę to założę drugi wątek celem kontynuacji.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.