Walwuch Napisano 8 Lipiec 2006 Autor Napisano 8 Lipiec 2006 Witam!Prosiłbym o pomoc. Jaki wykrywacz doradzilibyście mi? Maks. cena to 1500 zł, chciałbym aby wykrywało nim i drobne przedmioty i duże przedmioty na większych głębokościach. Pozdrawiam
Walwuch Napisano 8 Lipiec 2006 Autor Napisano 8 Lipiec 2006 A, i jeszcze jedno - co sądzicie o wykrywaczu TRAPER, firmy Saper"?
Martin Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 Jeżeli głównie militarka to HS-3. Jeżeli czysto monetki i kolorek : to Cibola jest bardzo dobrym rozwiązaniem.W tej cenie z nowych wykrywaczy pozostaje Ci jeszcze Rutus Solaris , wykrywacz uniwersalny.O każdej z mojej propozycji dużo informacji znajdziesz w wyszukiwarce Odkrywcy" lub P.S"
Walwuch Napisano 8 Lipiec 2006 Autor Napisano 8 Lipiec 2006 WitamWielkie dzięki za pomoc. Pytam się o te wykrywacze, gdyż mój poprzedni się popsuł :(Martin - albo mi się zdaje, albo Ty jesteś odpowiedzialny za te poszukiwania spadochroniarzy w rejonie Grudziądza? Jak tak to napisz na skullfucker@wp.pl :)PozdrawiamPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 08:50 09-07-2006
Martin Napisano 9 Lipiec 2006 Napisano 9 Lipiec 2006 Walwuch: z poszukiwaniami spadochroniarzy nie mam nic wspólnego :)pzdr.
Walwuch Napisano 9 Lipiec 2006 Autor Napisano 9 Lipiec 2006 Aha, no to wtedy musiałem Ciebie z kimś pomylić. Sorry hehe :)Jakie osiągi ma rutus solaris?
DarekD Napisano 9 Lipiec 2006 Napisano 9 Lipiec 2006 Poszukaj na stronie producenta, adres znajdziesz w linkach.PozdrawiamDarek
wojtekbb Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 Witam!Kupiłem miesiąc temu Tesoro Cibola i jestem zachwycony na drobnice – rewelacja !!!! dyskryminacja bombowa !!!!Pozdrawiamwojtekbb
Kiler Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 Ja znowu polecam Whites Prizm najlepiej III bo jest w rozsadnej cenie, wedlug moich doswiadczen na drobnice wymarzona.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.