jacenty2004 Napisano 3 Lipiec 2006 Autor Napisano 3 Lipiec 2006 Może z Katynia,Ostaszkowa lub Miednoje .Co o tym sądzicie?
kokesh Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Wizdziałeś czy słyszałeś ,skąd masz te informacje????
past Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Panowie , a pamiętacie afere niemieckich hełmów spadochronowych z zeszłego roku - przez kilka miesięcy można było je kupic i na giełdach i na allegro.
acer Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Rozkopano chyba wtedy jakiś zbiorowy grób żołnierzy 9 Dywizji Spadochronowej. Sprawcę ujęto podobno w chwili gdy zamierzał rozkopywać inne mogiły, jakieś miał mapy z zaznaczonymi mogiłami podobno.
jaca2003 Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Czyli co?Jak my rozkopujemy groby to dobrze?Jak rozkopują nasze groby to żle?Pisze w kontekscie postu http://www.volksbund.de/presse/im_blickpunkt/?id=121&sort=3110 w temacie http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=338612Pozdrawiam
acer Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Osobiście myślę że przypadki rozkopywania samych mogił dla fantów to niegodziwość i zahiejnienie.Sprawa pamięci SS i kultury podniesiona przy okazji" to całkiem inna bajka.
jaca2003 Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 To ze napiszemy tu 100 000 razy że rozkopywanie grobów w celu pozyskania fantów jest BE i tak nie zmieni faktu ze zawsze bedą ludzie?" gotowi to zrobic.To tak samo jak powiedziec pijakowi że gorzała jest be albo punowi że amfa jest be.Nie ma co się czarowac jedyna metoda to policja potem sad i długi wyrok.Pozdrawiam
Darek419 Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Jacenty podaj jakieś konkrety na jakiej giełdzie P.W.n.p zdjęcia,adresy.Bo o tym że woda wypłukiwała guziki Polskie z orzełkiem w Charkowie to ja już dawno słyszałem.pozdro.
dect Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Fiodor - cały artykuł" okazał się bzdurą, dziennikarz popisał co mu sie wydawało: słowem, pisał co wiedział :(
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.