lain Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 Wypasy.jak zwykle walnąłem od razu w oliwke i nie zrobiłem fotek po wyjęciu z ziemi:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 z tyłu.Dzieki Krzycho za fajną miejscówke:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 Podciągnąłem troche brightness.Tak to się mniej wiecej prezentuje.Krzycho jutro bedzie twoj dzien!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 dzisiaj poza kleszczami to nic ciekawego nie znalazłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2006 pięknie Fiodor-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Coś ostatnio nie mam szczęścia do sensnych odkryćpołowa zasobnika od paka 80-tki chybapozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 szkoda że wgnieciona :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 pięknie gwiżdże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 nie trzeba do wędkarskiego chodzić:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 brawo Pawle ,do Narwi 2 kroki ,beda rybki na obiadek ,coś mi sie widzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morus Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 2006 bis po raz pierwszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morus Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 po raz drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morus Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 po raz trzeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morus Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 trzy i pół... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morus Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 miłe stadko mnoży się od kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morus Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 ze złomu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morus Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 od stryja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morus Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 no i z wiosek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Grubo.Zazdroszcze zbiorów!!! wypas.Pozdrawiam!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musiex Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Ja tylko moge pomarzyć o takich kolekcjach. Ostatnio w Lubinie (w lesie) znalazłem coś w rodzaju bomby ćwiczebniej (była zrobiona z betonu). Niestety nie miałem jej jak wziąść do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 gruszka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Morus, ładny zbiór. Szczególnie te polskie bagnety fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morus Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 bagnety polskie 2 tygodnie temu u jednego rolnika za darmo, reszta podobnie.....a jakie bicia fajne ! wz 22 i 24 razy 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 No to jeszcze lepiej, ja to muszę za ciężką kasę kupować.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.