jazlowiak Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2006 Wczoraj Pani Studzińska z Centrum Filmowego w Łodzi poprosiła mnie, żebym zwrócił sie do GRH i organizatorów imprez o uregulowanie zaległych faktur wystawionych za wypożyczenie broni i amunicji. Jest to wazne dla nas z Polonii Militaris, bowiem przez nieodpowiedzialne osoby organizatorzy narażani są na szykany w postaci żądania opłacania faktur gotówką, bo wy rekonstruktorzy to bierzecie od nas rzeczy a potem nie można się doprosić o zapłatę".Pani Studzińska obiecała mi zrobić zestawienie faktur tych GRH i organizatorów, którzy nie zapłacą w przeciągu 14 dni od ogłoszenia tej wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 No i proszę - jeszcze jedne długi nie pospłacane , a już kolejny Wielki i Napuszony ORGANIZATOR " , narobił kolejnych.Na razie nie ma co podawać do publicznej wiadomości kto i za co - może sie opamieta i wyrówna.Hart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 dajcie mi namiar na firmy wypożyczające broń na inscenizacje ,my płacimy gotówką ,bo nie wiem gdzie znaleźć tego typu adresydziękuję z góry pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 pewnie to był jakiś psełdo -organizator", Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.