jazlowiak Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Napisano 1 Lipiec 2006 Wczoraj Pani Studzińska z Centrum Filmowego w Łodzi poprosiła mnie, żebym zwrócił sie do GRH i organizatorów imprez o uregulowanie zaległych faktur wystawionych za wypożyczenie broni i amunicji. Jest to wazne dla nas z Polonii Militaris, bowiem przez nieodpowiedzialne osoby organizatorzy narażani są na szykany w postaci żądania opłacania faktur gotówką, bo wy rekonstruktorzy to bierzecie od nas rzeczy a potem nie można się doprosić o zapłatę".Pani Studzińska obiecała mi zrobić zestawienie faktur tych GRH i organizatorów, którzy nie zapłacą w przeciągu 14 dni od ogłoszenia tej wiadomości.
Hartmann Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 No i proszę - jeszcze jedne długi nie pospłacane , a już kolejny Wielki i Napuszony ORGANIZATOR " , narobił kolejnych.Na razie nie ma co podawać do publicznej wiadomości kto i za co - może sie opamieta i wyrówna.Hart
ubenfurer Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 dajcie mi namiar na firmy wypożyczające broń na inscenizacje ,my płacimy gotówką ,bo nie wiem gdzie znaleźć tego typu adresydziękuję z góry pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.