imperorr Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Napisano 1 Lipiec 2006 zegarek dostalem po dziadku, zalezy mi na dacie produkcji itd
Anielskooki Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 Moja babcia ma taki sam.Kupiony został dokładnie 48 lat temu.
grba Napisano 1 Lipiec 2006 Napisano 1 Lipiec 2006 Wyobraźcie sobie, że w czasach komuny, w latach 50 i na początku lat 60-tych, zegarki szwajcarskie były dostępne w ofercie sklepów Jubiler. Dopiero potem zostały wyparte przez najszybciej chodzące na świecie zegarki radzieckie.
dareQ Napisano 1 Lipiec 2006 Napisano 1 Lipiec 2006 mój tata miał kiedyś podobnego ale w pracy mu go zakosili" Ogólnie Delbany były dosyc drogimi zegarkami. Jak kiedyś tata oddał go w Poznaniu do drobnej naprawy to zegarmistrz potrącił mu extra taksę za przechowywanie takiego drogiego zegarka...
kuczman Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 Delbana istnieje do dzis.http://www.delbana-watches.ch/index.php?action=news&lang=en Twierdza ze w krajach wschodniej europy to najbardziej znany produkt szwajcarski.
imperorr Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Napisano 1 Lipiec 2006 zegarek dostalem po dziadku, zalezy mi na dacie produkcji itd
Pytanie
imperorr
zegarek dostalem po dziadku, zalezy mi na dacie produkcji itd
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.