revolt Napisano 27 Czerwiec 2006 Autor Napisano 27 Czerwiec 2006 jesli ktoś posiada to prosze o zamieszczenie.
kamilo Napisano 1 Lipiec 2006 Napisano 1 Lipiec 2006 zdjecia sa tutaj http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_kamilo
kiler p Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 Revolt coś śpiewał, bo tak to wygląda na fotce? :D
revolt Napisano 2 Lipiec 2006 Autor Napisano 2 Lipiec 2006 oczywiście przemku zaczołem od zaspiewania hymnu wiosennych bazi" a skończyłem na zespole fasolki i ciotka klotka":) a ty coś zrobił dla sprawy?:) mam jeszcze pytanie do kamila..jaki był oddźwięk w prasie?
kamilo Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 rewolt prasa super podam opis za 2 dni jak zeskanuje
okejos Napisano 7 Lipiec 2006 Napisano 7 Lipiec 2006 jeżu kolczasty a pamietam jak z klasą stałem w szeregu podczas odsłoniecia tego pomnika w Lubartowie...ale z motorów to mogli chociaz tablice rejestracyjne djąć albo zasłonic
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.