revolt Napisano 27 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2006 jesli ktoś posiada to prosze o zamieszczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 28 Czerwiec 2006 Share Napisano 28 Czerwiec 2006 Ja też bym chętnie zobaczył.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 28 Czerwiec 2006 Share Napisano 28 Czerwiec 2006 i ja tez :) bedę miał to wstawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 zdjecia sa tutaj http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_kamilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 Revolt coś śpiewał, bo tak to wygląda na fotce? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 2 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2006 oczywiście przemku zaczołem od zaspiewania hymnu wiosennych bazi" a skończyłem na zespole fasolki i ciotka klotka":) a ty coś zrobił dla sprawy?:) mam jeszcze pytanie do kamila..jaki był oddźwięk w prasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 2 Lipiec 2006 Share Napisano 2 Lipiec 2006 rewolt prasa super podam opis za 2 dni jak zeskanuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 3 Lipiec 2006 Share Napisano 3 Lipiec 2006 Dziękuje.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 jeżu kolczasty a pamietam jak z klasą stałem w szeregu podczas odsłoniecia tego pomnika w Lubartowie...ale z motorów to mogli chociaz tablice rejestracyjne djąć albo zasłonic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.