Skocz do zawartości

Rekonstrukcja w Nowogrodzie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,
byłem tylko widzem, zazdroszczę uczestnikom zabawy.

Dwa minusy to ogłuszenie cekaemisty i słaba widoczność - tłumy ludzi i media zasłaniające widok na plac przed schronem.

A plusy?

Piękne miejsce akcji, cudownie odnowiony schron, świetni żołnierze... Desant, huk, dym, eksplozje, odłamki w powietrzu, lotnictwo, artyleria, szarża, warkot motocykli, emocje, jakich się nie spodziewałem.
I żywiołowo reagująca publicznośc :)
Odpoczywajcie, ja wstawię kilka fotek.

Gratuluję i dziękuję.
vR

• Odpowiedzi 426
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Jeszcze przed walką, a już pachnie krwią - nadciągają ranni z przedpola w Myszyńcu. A strażacy w strachu :P

Napisano
Imprezka była naporawde super:)) Sama ilośc publiczności już świadczyła sama za siebie. Ogromne dzieki za zaproszeinie pozdrawiem Ciebie Wojtku i całą GRH SGO Narew" do zobaczenia na kolejnej rekonstrukji
Napisano

Ten atak nie ma szans... Obrońcy podpuszczą ich na najbliższą odległość, a potem.. wszyscy wiemy, co jest potem.

Napisano

Po walce - czas na łupy. Szczęście, że miał chełm, bo sądząc po minie Niemca, chętnie by zdjął skalp z Polaka.

Napisano

Fotki ze szturmu mi nie wyszły :((( Mam nadzieję że ktoś da, bo było pieknie.

Schron zdobyty, a zdjęcie postarzę i dam na ebay jako oryginał z 39 r. :P

Napisano

Jak na westernie - nadciąga odsiecz kawalerii. Publicznośc wiwatuje, dzieci w ekstazie, panie jeszcze bardziej :>

Napisano

... no i ułani zostali przegonieni przez tabun koni mechanicznych. Szarża była równie dynamiczna jak wczeniej ta konna.

Napisano

I po ptakach, Nowogród spalony, żywi obrońcy w niewoli, martwi na glebie. Szczęście że nie dobijano rannych :P

Napisano

Ciekawe zdjątko, dobre dla propagandy: po lewej stronie sanitariuszka rzuca się z pięściami na nazistę, który przed chwila dobił rannego jenca. Zaraz chyba ją zgwałcą i zastrzelą???

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie