Ryszard Ochucki Napisano 25 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2006 Witam! same tu szkopy albo inne chińco-japońce.wpadłem na oryginalny pomysł stworzenia nowej i jedynej w swoim rodzaju grupy reko.ja oczywiscie jestem lordem vaderem cbo to moj pomysł a kto ma pomysł ten jest szefem...szukam chetnych do zmontowania paczki ktora bedzie tez jezdziła na inscenizacje albo zloty np do darłowa.jesli chodzi o mundur to babcia moze uszyc nam wieksza ilosc -to banalnie proste-ja mam zafarbowane na czarno przescieradlo a jako uzbrojenie to chce kupic kilka swietlowek-moze ktos z braci rekonstroktorow pomoze mi tylko rozwiazac problem dostarczania swiatla na odleglosc do tych swietlowek...znajomy mowil ze widzial na odpuscie w Puginajkach (Puginajki rulez!) miecze na baterie-testowalismy ale nie som dobrej jakosci.Kazdy nowy czlonek powinien miec swoje przescieradlo,helm najlepiej niemiecki,swietlowke-to do mojej ekipy.szukam tez sobowtorow innych aktorow z gwiezdych wojen. DO ZOBACZENIA W DARŁOWIE PANOWIE !!! Chetnych zapraszam do wpisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszard Ochucki Napisano 25 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2006 bendziemy najepiej wyszkolonom grupom w kraju.pisalem kiedys do jednych z TG.. ale nie byli zainteresowani odtwarzaniem sekcji gwiezdny pył" a to dziwne bo oni som raz ruscy,raz polacy a raz niemcy...weszlismy do uni i trzeba byc otwartym na nowosci-nie wiedza jaka okazje stracili.Chlopaki-ruszamy do darlowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 w łapy verfluchte reporteren dostała się tajna kaseta instruktażowa ... :)http://video.google.com/videoplay?docid=-6483940763018813811&q=vader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 1/3 anglików deklaruje wyznanie religinie DŻEDAJ" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.