pik78 Napisano 25 Czerwiec 2006 Napisano 25 Czerwiec 2006 Jest ,jest ,nad spisem tematow ,w kazdym ,z dzialow znajdziesz nicki moderatorow :D
Mlody Mauser Napisano 25 Czerwiec 2006 Napisano 25 Czerwiec 2006 No i mowilem ze ten admin jest niemily;/ Nich go ktos wywali.Konspiracja Adminowska;/ Polska Walczy!
Bocian Napisano 25 Czerwiec 2006 Autor Napisano 25 Czerwiec 2006 Posłuchaj mnie Mlody Mauser. Zaraz ja Ciebie osobiście wywale".Twój post o który tak krzyczysz został usunięty prawidłowo i na moją prośbę. Oficjalne ostrzeżenie, jeżeli będziesz zamieszczał gdzie się da posty ze swoimi problemami sam nałożę bana. Jeżeli ktoś się nie zgadza z decyzją admina może do niego napisać na e-mail. Forum nie jest miejscem na tego typu dyskusje.
VASILI Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 eh zamieszanie jak z nowym prezesem PZU :D :D oczywiscie zartuje! no to milego wypoczynku bocian! tyko wpadnij czasem na forum zobaczyc jak sie ten nowy admin spisze..Moim zdaniem nie ma czowieka z którym nie mozna by sie dogadac (nie licząc naszego rządu). Najlepszym wyjśćiem z tej sytuacji która robi się pomału nieprzyjemna byłaby wypowiedź przyszłego admina, może on wyjaśni tu to i owo :Dpozdro
Bocian Napisano 26 Czerwiec 2006 Autor Napisano 26 Czerwiec 2006 admin nie jest z łapanki z ulicy, to człowiek który pomaga mi moderować w czasie mojej nieobecności forum już od prawie dwóch lat. Mam do niego zaufanie, ma głowę na karku i dostał ode mnie prikaz nie wdawania się w pyskówki i próby sił. Nowy admin jest też szansą na wprowadzenie porządku który szwankuje od czasu jak w lutym przez dwa miesiące nie zaglądałem na forum. Nowy admin ma ciężką rolę, wiele osób będzie sprawdzało na ile może sobie pozwolić, będzie pod stałym ostrzałem wiecznie niezadwolonych, w końcu zawsze będzie porównywany z Bocianem.Ma również bardzo ciężką rolę wprowadzenia zasad z wątku HORROR na forum ostrzeżenie"Przeczytajcie ten wątek a zrozumiecie, każdą sytuację i każdą sprawę da się wyjaśnić z adminem, to też człowiek więc śmiało piszcie do niego jeżeli coś będzie niejasne lub niedopowiedziane. Ale nie ma na takie dyskusje miejsca na forum!! Każdy taki post z problemem do admina natychmiast ma zostać usunięty.
jaca2003 Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 Bocian a nie możesz wziąśc przykładu ze swoich imienników i poczekac z odlotem"tak jak oni?Bo mam obawy że jak tylko nowego Admina pozostawisz samego to albo chłop nie wytrzyma ciśnienia albo forum nie wytrzyma ciśnienia.Poczekaj moze do jesieni co?A teraz jeszcze tnij i banuj równolegle z nim.Pozdrawiam i życzę podmokłych łąk obfitujących w takie małe zielone płaskie z wyłupiastymi oczami:D:D:D
Bocian Napisano 26 Czerwiec 2006 Autor Napisano 26 Czerwiec 2006 Relax, moja emerytura polega po prostu na tym że nie będe codziennie czytał ponad 400 postów a zajmę się rozwijaniem serwisu więc gdzieś tam zawsze z boku będę.Poza tym wypaliłem się ciut i zaczynam coraz agresywniej reagować co nie jest dobre. Tu potrzeba sporego dystansu, forum to bardzo delikatny organizm który częściowo żyje własnym życiem jednak wymaga pielęgnacji i co jakiś czas burzy z piorunami.Dla mnie to też ciężka sprawa nagle tak porzucić coś czym żyłem dzień i noc przez parę ładnych lat, nie wspomnę o tym że będę musiał powściągnać moje ja wiem najlepiej i chciałbym się wtrącić" i zaufać w pełni moderatorom i adminowi i ich decyzjom. Naprawdę jestem zmęczony administracją, zdobyłem już wystarczającą ilość wrogów na najbliższe sto lat :)
jaca2003 Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 Z tego co mi wiadomo to Bociany w polsce sa pod ochroną.Zgłoś może tych wrogów do ornitologów lub innych ptakolubnych a ich pociagną z konskwencje i za kłusownictwo.:DPozdrawiam
oksio Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 Bocian jakich wrogów ? Czy oni cię widzieli w realu ;-) Pozdr.Oksio
VASILI Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 bocian wcale się tobie nie dziwie,... sam byłem adminem na moim własym forum :D przez ok. 2 lata. Nie jeden raz miałem zszarpaane nerwy ale jakoś to było... obecnie forum nie działało od roku.. dopiero pare mies. temu zaczołem ,,budować'' stronkę od nowa. Strona główna jest o grach osadzonych w realiach 2 wjny światowej a forum to tylko dodatek. czynie miałbys nic przeciko gdybym umieścił adres forum odkrywcy na tamtej stronie pod pozycja ,,FORUM ODKRYWCA''pozdro
VASILI Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 P.S moje forum nie działa więc forum odkrywcy byłoby tym jedynym i głównym..... o ile się zgodzisz.......
bombel Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 Miłego urlopu BocianI uważaj na słoneczko bo w kraku pali bez litości.pozdrobombel
Grzebiuszka Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 A jak ktoś się stęskni za Bocianem to tu link do jego gniazdka a żywo"http://bociany.man.poznan.pl/x23.phpGrzebiuszka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.