Skocz do zawartości

Emerytura Bociana - czas już nadszedł

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Posłuchaj mnie Mlody Mauser. Zaraz ja Ciebie osobiście wywale".

Twój post o który tak krzyczysz został usunięty prawidłowo i na moją prośbę.

Oficjalne ostrzeżenie, jeżeli będziesz zamieszczał gdzie się da posty ze swoimi problemami sam nałożę bana. Jeżeli ktoś się nie zgadza z decyzją admina może do niego napisać na e-mail.
Forum nie jest miejscem na tego typu dyskusje.
Napisano
eh zamieszanie jak z nowym prezesem PZU :D :D oczywiscie zartuje! no to milego wypoczynku bocian! tyko wpadnij czasem na forum zobaczyc jak sie ten nowy admin spisze..Moim zdaniem nie ma czowieka z którym nie mozna by sie dogadac (nie licząc naszego rządu). Najlepszym wyjśćiem z tej sytuacji która robi się pomału nieprzyjemna byłaby wypowiedź przyszłego admina, może on wyjaśni tu to i owo :D

pozdro
Napisano
admin nie jest z łapanki z ulicy, to człowiek który pomaga mi moderować w czasie mojej nieobecności forum już od prawie dwóch lat. Mam do niego zaufanie, ma głowę na karku i dostał ode mnie prikaz nie wdawania się w pyskówki i próby sił.

Nowy admin jest też szansą na wprowadzenie porządku który szwankuje od czasu jak w lutym przez dwa miesiące nie zaglądałem na forum.

Nowy admin ma ciężką rolę, wiele osób będzie sprawdzało na ile może sobie pozwolić, będzie pod stałym ostrzałem wiecznie niezadwolonych, w końcu zawsze będzie porównywany z Bocianem.

Ma również bardzo ciężką rolę wprowadzenia zasad z wątku HORROR na forum ostrzeżenie"

Przeczytajcie ten wątek a zrozumiecie, każdą sytuację i każdą sprawę da się wyjaśnić z adminem, to też człowiek więc śmiało piszcie do niego jeżeli coś będzie niejasne lub niedopowiedziane. Ale nie ma na takie dyskusje miejsca na forum!! Każdy taki post z problemem do admina natychmiast ma zostać usunięty.
Napisano
Bocian a nie możesz wziąśc przykładu ze swoich imienników i poczekac z odlotem"tak jak oni?Bo mam obawy że jak tylko nowego Admina pozostawisz samego to albo chłop nie wytrzyma ciśnienia albo forum nie wytrzyma ciśnienia.Poczekaj moze do jesieni co?A teraz jeszcze tnij i banuj równolegle z nim.
Pozdrawiam i życzę podmokłych łąk obfitujących w takie małe zielone płaskie z wyłupiastymi oczami
:D:D:D
Napisano
Relax, moja emerytura polega po prostu na tym że nie będe codziennie czytał ponad 400 postów a zajmę się rozwijaniem serwisu więc gdzieś tam zawsze z boku będę.

Poza tym wypaliłem się ciut i zaczynam coraz agresywniej reagować co nie jest dobre. Tu potrzeba sporego dystansu, forum to bardzo delikatny organizm który częściowo żyje własnym życiem jednak wymaga pielęgnacji i co jakiś czas burzy z piorunami.

Dla mnie to też ciężka sprawa nagle tak porzucić coś czym żyłem dzień i noc przez parę ładnych lat, nie wspomnę o tym że będę musiał powściągnać moje ja wiem najlepiej i chciałbym się wtrącić" i zaufać w pełni moderatorom i adminowi i ich decyzjom.

Naprawdę jestem zmęczony administracją, zdobyłem już wystarczającą ilość wrogów na najbliższe sto lat :)
Napisano
Z tego co mi wiadomo to Bociany w polsce sa pod ochroną.Zgłoś może tych wrogów do ornitologów lub innych ptakolubnych a ich pociagną z konskwencje i za kłusownictwo.:D
Pozdrawiam
Napisano
bocian wcale się tobie nie dziwie,... sam byłem adminem na moim własym forum :D przez ok. 2 lata. Nie jeden raz miałem zszarpaane nerwy ale jakoś to było... obecnie forum nie działało od roku.. dopiero pare mies. temu zaczołem ,,budować'' stronkę od nowa. Strona główna jest o grach osadzonych w realiach 2 wjny światowej a forum to tylko dodatek. czynie miałbys nic przeciko gdybym umieścił adres forum odkrywcy na tamtej stronie pod pozycja ,,FORUM ODKRYWCA''
pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie