stachu666 Napisano 21 Czerwiec 2006 Autor Napisano 21 Czerwiec 2006 Witam ma pytanie gdzie warto kopac na mierzei wislanej??
Kowal7 Napisano 22 Czerwiec 2006 Napisano 22 Czerwiec 2006 Gdzie to nie mam pojęcia...Dwa dni ostatnio tam schodziłem i kompletna klapa...Teren przekopany, a to co zostało to tylko śmieci...Praktycznie można chyba liczyć już tylko na łut szczęścia...Są tacy co jeszcze coś ciekawego tam wykopują, ale ja szczęścia nie miałem...Pozdrawiam!
zukowsky Napisano 23 Czerwiec 2006 Napisano 23 Czerwiec 2006 Ja sam najwiecej znalazlem pod Stegna,ale moze to tylko przypadek........PozdrawiamPawel
J23 Napisano 25 Czerwiec 2006 Napisano 25 Czerwiec 2006 Polecam rejon Mikoszewa , szkoda iż ja jestem tam tylko w czasie wakacji.Pozdrawiam !!!
zukowsky Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 J23 mam pytanie co wyciagnales z rejonu Mikoszewa??Swego czasu tez tam szukalem z marnym rezultatem..
ja20 Napisano 28 Czerwiec 2006 Napisano 28 Czerwiec 2006 ja ze znajomymi jadę w okolice Kątów Rybackich.jak oni będą się wylegiwać na plaży ja bym w las z wykrywaczem ruszył.tylko obawiam się że wszystko tam przeszukane.no i podobno strasznie leśnicy ganiają.da się z nimi dogadać?warto wogulę tam jeszcze szukać?
zukowsky Napisano 28 Czerwiec 2006 Napisano 28 Czerwiec 2006 Raczej nie Katy to jedna z najbardziej przerytych miejscowosci na mierzeji.Bylem tam rok temu na wczasach i nic tylko same odlamki i smieci...Pozdrawiam
Kowal7 Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 Teren faktycznie przeryty..., a strażnicy kursują sporo, tym bardziej, że sezon wakacyjny juz się rozpoczął i sporo ludzi się kręci po okolicy...
J23 Napisano 1 Lipiec 2006 Napisano 1 Lipiec 2006 w rejonie Mikoszewa znalazłem pare buteleczek z napisami Gdańsk, i z Gubina po piwie - oczywiście nazwy miejscowości po niemiecku), hełmik ,klamerki, łuski,bagnet bez pochwy,troche kasy feningi, marki, oraz wspołczesne,.Pare guzików.Sporo jantaru.Głównie w rejonie promu,starej sptażnicy WOP. jak i w rejonie plaży Mikoszewa.Kiedyś to było tam spokojnie ,teraz jest sporo ludu.Mimo to jednak polecam ,chodż jestem z innego rejonu Polski z Karkonoszy.Na koniec dodam iż sa tam wspaniali ludzie .Pozdrawiam !!!!
01111977 Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 Krynica Morska.Osrodek wypoczynkowy 'Poronin'przy ulicy przyjazni,dawnej ulicy 'przyjazni polsko radzieckiej' Na terenie bylego kosciolka wykopalem na oko sporo fajnych fantow.Szabelka paradna luftwaffe,guziki,drobne,luseczki w stanie miodnym.Jest tam gdzies wejscie do podziemi tylko nikt nie pamieta gdzie..pozatym sporo fajnych stanowisk w laskach,plaza w strone piaskow obfituje w pewnym odcinku we wraki a zatem cos sie tam dzialo i czasami nawet morze wyrzuca gadgety.Kiedys znalazlem chelm niemiecki wyzucony przez wode.Stan jak na morska wode zdumiewajaco dobry.Na terenie domow wszasowych Fwp Bandera zdarzaja sie ciekawe trafionka..Krynica Morska bez kitu to niezle miejsce...Ale zaraz oberwe:)
01111977 Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 Osoby zainteresowane wspolnym poszukiwaniem w w/w dysponujace sprzetem elektr.i dyspozycyjne w okresie 2-12 sierpnia zapraszam na Priv.
Boruta Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 He he ośrodek wypoczynkowy Bandera. Czy to od nazwiska tego słynnego ukraińca?Pozdrawiam
Kowal7 Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 Rejon od Krynicy w kierunku Piasków skopany jest maksymalnie...,wąski pas między zalewem,a morzem, poza tym sporo młodnika, i generalnie jest się widocznym jak na tacy, więc trzeba uwazać...
beryl Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 01111977 - I nie pogonił Cię Kierownik Michał B. za rycie na terenie ośrodka ???. Kiedy tam działałeś ???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.