dareQ Napisano 16 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2006 Wśród wielu wielu łusek znalazłem coś takiego.. Czy komus się kojarzy co to mogło być? Czy może zwykły złomik"... inne ujecia niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareQ Napisano 16 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2006 Wśród wielu wielu łusek znalazłem coś takiego.. Czy komus się kojarzy co to mogło być? Czy może zwykły złomik"... inne ujecia niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareQ Napisano 16 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2006 foto 2.. średnica otworu wewnątrz ok.8 mm(mniejszy z jednej strony) i 15 mm (z drugiej strony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareQ Napisano 16 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2006 foto 3.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareQ Napisano 16 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2006 i kolejne.. dzięki za ewentualne wskazówki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 Zatyczka na lufę mauser wz 98 stalowa albo I wojna albo polska.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareQ Napisano 16 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2006 dzięki :) podziwiam szybkość i wiedzę ludzi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 Dodam ze brakuje przedniej klapki.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 Zobacz na allegro, stalowe polskie produkowała fabryka w Radomiu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
dareQ
Wśród wielu wielu łusek znalazłem coś takiego.. Czy komus się kojarzy co to mogło być? Czy może zwykły złomik"... inne ujecia niżej.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.