Gutor Napisano 13 Czerwiec 2006 Autor Napisano 13 Czerwiec 2006 Witam.Jako, że interesuje mnie sprzęt związany z I i II wś, na swój warsztat wziąłem teraz Boforsa 40 mm. Niestety nie mam żadnych porządnych planów, a chciałbym zaprojektować model tego działka w skali 1:25. Czy któryś z kolegów mógłby mi pomóc?Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek zdjęcia i rysunki, ale chodzi mi dokładnie o Boforsa 40 mm.Szukałem po sieci, ale za wiele informacji nie znalazłem.Mój adres mail:gutor88@o2.plZ góry dziękuje i pozdrawiam,Gutor
Widdowmaker Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 Na początek sugeruje wyszukiwarkę forum. Obłowisz się w zdjęcia :)
Gebhardt Napisano 14 Czerwiec 2006 Napisano 14 Czerwiec 2006 Tez szukam planow. Czy ktos probowal forme Boforsa?
Woj42 Napisano 14 Czerwiec 2006 Napisano 14 Czerwiec 2006 Ja z dziesięć lat temu do Boforsa pisałem, choć prosząc o pewne dane, nie o plany. Odpowiedzieli, że nie mają - na odczepnego przesłali monografię Gandera (wtedy byłem wdzięczny, nie zdając sobie sprawy, jak wiele tam błędów...). I tyla.
Gebhardt Napisano 14 Czerwiec 2006 Napisano 14 Czerwiec 2006 OK, dzieki za info. Teraz wiem jak sie za to zabrac!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.