lain Napisano 2 Listopad 2017 Autor Napisano 2 Listopad 2017 allegromatrix@wp.pl jakby się udało lepsze fotki przesłać.pozdrawiam.
artur2.0 Napisano 26 Listopad 2017 Napisano 26 Listopad 2017 Witam. Jestem tu nowy. Zapisałem się ponieważ- w sierpniu byłem na Białorusi w Grodnie. Na miejscowym bazarze trafiłem na dział staroci. Było tam min wiele pamiątek wykopanych z pobliskich lasów.W tym orzełki, guziki, nieśmiertelniki polskich żołnierzy. Nie kupiłem wszystkich bo dużo tego było. Kupiłem jeden z zamiarem dowiedzenia się czegoś o właścicielu, być może rodziny i odesłaniu. Obok wstawiam zdjęcia. Może ktoś mi pomoże w identyfikacji bo jestem świeży w temacie.(zdjęcie za duże) to opiszę nieśmiertelnik (pisownia oryginalna)awers -3 pulk strzelcuw konnych wolkowyskrewers - 1807 1921Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
formoza58 Napisano 27 Listopad 2017 Napisano 27 Listopad 2017 Witam,Czekam na zdjęcie lub dane z nieśmiertelnika...Pozdrawiam
formoza58 Napisano 28 Listopad 2017 Napisano 28 Listopad 2017 A swoją drogą, czym więcej, tym bezcenniej... Trzeba było brać jak najwięcej.
formoza58 Napisano 29 Listopad 2017 Napisano 29 Listopad 2017 Ale to zupełnie nie kojarzy się z nieśmiertelnikiem". Może blaszki magazynowe?
artur2.0 Napisano 29 Listopad 2017 Napisano 29 Listopad 2017 No ja się nie znam dlatego tu piszę. Szkoda że nie zakupiłem innej - z imieniem i nazwiskiem. No cóż zobaczymy.
formoza58 Napisano 30 Listopad 2017 Napisano 30 Listopad 2017 To z imieniem i nazwiskiem mogło się okazać właśnie ieśmiertelnikiem".A tutaj, nawet nie mam patentu" na ustalenie osoby.
artur2.0 Napisano 22 Grudzień 2017 Napisano 22 Grudzień 2017 Szkoda. Jednak i tak mam zamiar w lato jechać ponownie do Grodna. (polecam) Wykupię wszystkie z nazwiskami. Dam znać
Rekomendowane odpowiedzi