mat Napisano 13 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Witam.Proszę o ID tej łuski.Wyszło trochę tego z okopu.Wysokość ok. 2.5 cm.Średnica w górnej części [mierzona z zewnątrz] ok.9 mm.Bicia:6h-44,12h-69[ale pewny nie jestem bo słabo widać].Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Digger Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 radziecka 7.62 tokariew, z 1944 roku. uzywana w pistoletach TT oraz pistoletach maszynowych PPSZ oraz PPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mat Napisano 13 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Dzięki.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 tak, znam :]http://www.municion.org/identificacion/Rusia.htmpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 witam,sorki ze sie wcinam w watek ale moze zna ktos stronki z biciami ruskiego ammo z II WS??pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mat Napisano 13 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Witam.Proszę o ID tej łuski.Wyszło trochę tego z okopu.Wysokość ok. 2.5 cm.Średnica w górnej części [mierzona z zewnątrz] ok.9 mm.Bicia:6h-44,12h-69[ale pewny nie jestem bo słabo widać].Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mat Napisano 13 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2006 I jeszcze fotka od dołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
mat
Witam.Proszę o ID tej łuski.Wyszło trochę tego z okopu.Wysokość ok. 2.5 cm.Średnica w górnej części [mierzona z zewnątrz] ok.9 mm.Bicia:6h-44,12h-69[ale pewny nie jestem bo słabo widać].Pozdrawiam.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.