Cronos Napisano 13 Czerwiec 2006 Autor Napisano 13 Czerwiec 2006 Wczoraj zrobiłem sobie wycieczke rowerową do Jury. I w Niegowonicach poszłem za potrzebą do lasu i patrzcie pod jakim drzewem sikałem. Na górze napis NIECH ŻYJE JUZEF STALIN" (serio przez u" otwarte) i widać niedbałe przekreślenie, a pod spodem równie niedbale napisane PRECZ ZE STALINEM NIECH ŻYJE AK" hehe czyżby walki słowne wieśniaków za pomocą drzew:)Znacie jakieś inne przykłady takich drzewek?
DjOLO Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 Pewnie to jakieś żary.Bo drzewo nie wygląda na stare.
woytas Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 e to chyba do towarzyskich?A drezwo to naprawde nie wyglada na stare- polecam toalety publiczne-tam znajdziecie dopiero perelki" walki slownej- mam checi zacytowac pare ale boje sie Bociana :>
michal7589 Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 Co do wieku drzewa zie zgadzam si.Jest to buk a rośnie on bardzo powoli!!Zależy ile ma w obwodzie!!Ale te napisy to napewno jakieś żarty innych załatwiających potrzeby tak jak ty!!Pozdro Michał
acer Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 Drzewo nie wygląda na stare - dobry kawał, jeszcze jeżeli chodzi o buka. Ono jest stare.
Cronos Napisano 13 Czerwiec 2006 Autor Napisano 13 Czerwiec 2006 Hmmm jeśli chodzi o buki to widziałem kiedys w rezerwacie Segiet koło Dolomitów w Bytomiu napisy na bukach z datami przedwojennymi
ZUBIKED Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 Wydaję mi się, że gdyby to nie były żarty to odpowiedź byłaby wyryta nie nożem a pociskami POZERAWIAM
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.