a.korbaczewski Napisano 19 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2006 maja pare ak47 nie wykluczone że z Polski jakis, no i ponad 20 bagnetów do AK więc i polski tez pewnie.Ale dziwi mni ebrak VISa który jest obowiazkową pozycją we wszystkich muzeach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 Ten ze złomu to chyba jednak nie PZInż. Może by tak jeszcze parę fotek złomowiska? Please... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 Mają też szturma co mnie cieszy ;) Trochę ich na Bałkany po wojnie dotarło więc to pewnie jeden z wielu...Jeżeli można pomacać to może się tam wybiorę tego lata bo w Poznaniu dziadek-komandos-strażnik wystawy Boje o Poznań AD 45" na moje pytanie o możliwość wyjęcia szturma z gabloty (zamykana na zwykły zamek, nikogo oprócz mnie na wystawie nie było)i zrobienia zdjęć popatrzył na mnie wzrokiem wyrażającym wszystkie najgorsze bluzgi świata w moim kontekście :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 23 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2006 dotykac mozna było takie eksponaty a sturm był za szybką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 23 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2006 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 23 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2006 dziwoląg.zdjec mam wiecej ale nie wiem jeszcze jak sie je posyła adminowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 23 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2006 a tu na pd od Sofi. Lotnisko które jest teraz częścią drogi (z lewek widać szosę, jeden z 2 byłych pasów startowych). obok opuszczone koszary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 Ten dziwoląg wygląda jak jakiś mikro trał przeciwminowy.pozdroJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 25 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2006 dla mnie ten uaz wygląda jak zraszacz do trawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Mysle ze nawet bez tego dziwnego wysiegnika uaz doskonale sie nadaje do rozminowywania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.