Skocz do zawartości

Grupa Łódź vol.5

Mlody Mauser

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 135
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Siemanko!!
Chętnie poznam kogoś z Łodzi kto też zajmuje się kopaniem.
Można się przyłączyć???Co prawda dysponuję tylko armandem explorerem to kilka fantów już znalazłem.
Mieszkam na chojnach.mój nr gg 9976015.
Pozdro dla wszystkich.
Napisano
Blaszak , czy to Ty do mnie pisałeś z mail'a miltaria1939" ? Myślę , że będziemy mogli się spotkać w najbliższym czasie na jakieś mineralnej :)

Obert , o której możesz jutro najwcześniej jechać , bo nie wiem od której sprawdzać autobusy.

pzdr.
Napisano
Cześć!Tak,to ja:) czemu nie,chętnie spotkam się przy jakiejś zimnej mineralce:) jak coś to walcie na gg albo na maila.
Pozdrawiam!
Napisano
Martin gdzie sie zgubiles w lesie szukalismy cie ja trafilem kopiejke pfeniga zapalniczek luske i kuleczki szrapnelowe zadzwon do mnie wieczorem pzdr
Napisano
Dobra ,dobra , Oberciku prawda jest taka , że trafiliście pierwsze fanty i perfidnie zgubiliście mnie w lesie , ale przeżyłem :)

Wtorek o 19.00 koło Jaśka , spotykamy się i definitywnie ustalamy action-plan naszego wyjazdu.
pzdr.
Napisano
ok ale bydgoszcz chyba zostaje bogłównego szlaku odwrotu
Nakeln-Wilckenwalde-Kujan-Flatow-Jastrow-Flederborn-Landeck
Jeśli chodzi o niedobitków z torunia / Btl.budowlane łotewskie/to należy wiązać ich los z obroną i wyłamaniem się garnizonu w/w miasta do Wisły, przeprawę przez nią,
przejście przez Bydgoszcz na Immenheim gdzie doszło do spotkania z kontratakujaca 15 div.Tutaj zdecydowano się wysłać młodych do Gdańska.Reszta już walczyła o Nakło i
okolice.Oczywiście chodzi o lasy w okolicach Wilkenswalde
W bydgoszczy zwróć uwagę na ul. Ujejskiego.Tam była rozwalona kolumna nachszubu łotewskiej 15 / razem coś 40
ciężarówek i kettenkraftradów.Podobna sytuacja była na ul.Jesionowej i Chołoniewskiego.Tyle że tu były również furmanki / Most na Brdzie -ul.Armii czerw./dawnej/ broniony był przez 32.pzgr.rgt oraz czołgi 46 korpusu
panc. Popatrz na okolice koscioła w rejonie Okola.
Sprawdz lasy w rejonie Maksymilianowa i Starego Jasińca
w okolicach koszar
Napisano

W końcu jednak ją wytaszczyłem.Około1,2x2,5m.Coś jakby tarcza.Kto potrzebuje niech się odezwie.Może jakaś GRH,do czegoś tam,albo co innego.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie