Anielskooki Napisano 8 Czerwiec 2006 Autor Napisano 8 Czerwiec 2006 Drodzy koledzy.Sytuacja jest taka,że mój tata wyraził chęć udania się ze mną w niedziele na wykopki.Problem w tym,że zupełnie nie mam pojęcia gdzie go zabrać.Ważne żeby był las i blisko warszawy.Może Wy polecicie jakąś miejscówkę żeby tata miał radość.Anielskooki
dol Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 Laski,Młociny,Grochów,Łomianki,Otwock,Górki,Zamność. To kilka propozycji dokoła warszawy jest gdzie kopać a jak szukasz dziewiczej miejscówki to będzie problem bo zaczyna się robić gęsto dołek na dołku .Ale jeszcze da się coś trafić fajnego.
Ryszard Ochucki Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 Anielskooki zabierz Tatę do lunaparku a potem może jakas agencja??? nie mam pomyslu niech inni doradza.pzdr
Ryszard Ochucki Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 jeeej!!! najmocniej przepraszam-przeczytalem tylko gdzie mam jechac z Ojcem?" -wycofuje moje propozycje wycieczki ;)) pozdrawiam
kokesh Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 No dobry pomysł , tylko najpierw agencja a lunapark i lody na deser ,wykopki bym odpuścił.Pozdro...
acer Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 Nie ma to jak metody wychowawcze. Tylko kogo - ojca czy syna ? :))
dol Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 Sporo monetek wyciągnołem pod Otwockiem może nie jakieś super ale jak nie z PRLU to mi zawsze robi się weselej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.