Skocz do zawartości

mauserek

Romo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam mam pytanie :
Czy istnieje jakaś stronka na której znajdę rysunki wykonawcze mauserka, kiedyś widziałem taką ze stenem
wszycho pięknie ładnie rozrysowane, zwymiarowane nawet twardości poszczególnych elementów były podane.

pozdrawiam
Napisano
Oj Romo uwazaj z takimi postami bo czujni na forum posadza cie o nielegalna produkcjie :) a co do twardosci poszczególnych elementów to smiało mozesz sie wzorowac na stenie to tak jak z czesciami maszyn znormalizowane
chyba ze kupisz rockwela i sam posprawdzasz ( tylko skąd wziąc wzorce ) :)
pozdro
Napisano
Pedro ja lubię oglądać takie rysunki :-), za produkcję się nie wezmę, za stary juz jestem i wiem czym to grozi :-), co do tej twardości to tak tylko nawiązałem do tego zeszyciku ze stenem w którym jest opisane wszystko od A do Z .
A właśnie czy dorobirnie sobie ego uchwytu do paska przy kolbie" czy też obudowy spustu (nie wiem jak to się fachowo nazywa?????) też jest niezgodne z prawem ?
Napisano
...widziałem taką replikę właśnie stena - była zrobiona bardzo dokładnie :-)wystarczyło włożyć normalną lufę i wszystko gra" :-)
Napisano
Romo miestety musze sprowadzic Cie na ziemie nie da sie zrobic takiej epliki" co tylko dolozyc lufe i mozna lupac.Nie sprzedasz takiego toaru!zobacz tutaj tylko cen nie ogladaj bo padniesz!
http://replicagunsswords.com/weapons_gallery/home.php?cat=4
pozdrawiam
Napisano
szczegolnie polecam blank firing guns strzelaja slepakami ale odwrotnie!?Wiec wyglada to tak ze w lufie jest iglica luska jest pusta na kurku nie ma iglicy tylko jest plaski luska (naboj)wchodzi na iglice kurek uderza w luske i masz wybuch!mam pare filmow z automatami thomsona i mp 40 calkiem spoko napisz do mnie na maila to ci podesle
Pozdro
P.S.Repliki sa oslabiane mechanicznie w celu uniemozliwienia oddania strzalu z ostrej amunicjii.Jakbys strzelil nawet to giwera rozpadnie sie w rekach i sobie krzywde zrobisz!Wiec nie polecam tej zabawy, z zamkiem w zembach chyba lipnie bys wygladal.
Napisano
romo posiadam 3 schematy mauserka, jeden to rys techniczny, wszystko rozrysowane, każda częsć ponumerowana itp,drugi to również schemat tylko troche inny.Natomiast 3 to rys. techniczny kolby.

P.S posłałem ci już na priva.

pozdro
Napisano
oj przepraszam najmocniej! nie wysłałem ponieważ nie podałeś maila. Myślałem ,że jak klikne na link to wyskoczy... podaj adres to ci wyśle

pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie