Romo Napisano 7 Czerwiec 2006 Autor Napisano 7 Czerwiec 2006 Witam mam pytanie :Czy istnieje jakaś stronka na której znajdę rysunki wykonawcze mauserka, kiedyś widziałem taką ze stenemwszycho pięknie ładnie rozrysowane, zwymiarowane nawet twardości poszczególnych elementów były podane.pozdrawiam
pedro Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 Oj Romo uwazaj z takimi postami bo czujni na forum posadza cie o nielegalna produkcjie :) a co do twardosci poszczególnych elementów to smiało mozesz sie wzorowac na stenie to tak jak z czesciami maszyn znormalizowanechyba ze kupisz rockwela i sam posprawdzasz ( tylko skąd wziąc wzorce ) :)pozdro
Romo Napisano 7 Czerwiec 2006 Autor Napisano 7 Czerwiec 2006 Pedro ja lubię oglądać takie rysunki :-), za produkcję się nie wezmę, za stary juz jestem i wiem czym to grozi :-), co do tej twardości to tak tylko nawiązałem do tego zeszyciku ze stenem w którym jest opisane wszystko od A do Z .A właśnie czy dorobirnie sobie ego uchwytu do paska przy kolbie" czy też obudowy spustu (nie wiem jak to się fachowo nazywa?????) też jest niezgodne z prawem ?
pedro Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 http://mauser98k.internetdsl.pl/scheme.htmlmoze to ci w czymś pomoże ale pewnie juz to moze masz:)pozdro
michał ł Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 A dlaczego nielegalne?? Repliki, nawet super dokładne 1:1 są przeciez legalne...
pedro Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 Michał ł oczywiście że repliki są legalne:) , z wyjatkiem takich co są za bardzo dokładnie zrobione :)pozdro
Romo Napisano 7 Czerwiec 2006 Autor Napisano 7 Czerwiec 2006 ...widziałem taką replikę właśnie stena - była zrobiona bardzo dokładnie :-)wystarczyło włożyć normalną lufę i wszystko gra" :-)
aslv Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 Romo miestety musze sprowadzic Cie na ziemie nie da sie zrobic takiej epliki" co tylko dolozyc lufe i mozna lupac.Nie sprzedasz takiego toaru!zobacz tutaj tylko cen nie ogladaj bo padniesz!http://replicagunsswords.com/weapons_gallery/home.php?cat=4pozdrawiam
aslv Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 szczegolnie polecam blank firing guns strzelaja slepakami ale odwrotnie!?Wiec wyglada to tak ze w lufie jest iglica luska jest pusta na kurku nie ma iglicy tylko jest plaski luska (naboj)wchodzi na iglice kurek uderza w luske i masz wybuch!mam pare filmow z automatami thomsona i mp 40 calkiem spoko napisz do mnie na maila to ci podeslePozdroP.S.Repliki sa oslabiane mechanicznie w celu uniemozliwienia oddania strzalu z ostrej amunicjii.Jakbys strzelil nawet to giwera rozpadnie sie w rekach i sobie krzywde zrobisz!Wiec nie polecam tej zabawy, z zamkiem w zembach chyba lipnie bys wygladal.
VASILI Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 romo posiadam 3 schematy mauserka, jeden to rys techniczny, wszystko rozrysowane, każda częsć ponumerowana itp,drugi to również schemat tylko troche inny.Natomiast 3 to rys. techniczny kolby. P.S posłałem ci już na priva.pozdro
VASILI Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 oj przepraszam najmocniej! nie wysłałem ponieważ nie podałeś maila. Myślałem ,że jak klikne na link to wyskoczy... podaj adres to ci wyślepozdro
Romo Napisano 14 Czerwiec 2006 Autor Napisano 14 Czerwiec 2006 VASILI sorka nie było mnie parę dni podaję swojego mailika :romo@poczta.onet.plz góry dzięki pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.