mirek1973 Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Napisano 6 Czerwiec 2006 Koledzy czy ktos posiada zdjecia butli sprezonego powietrza do miotacza plomieni nimieckiego -wpadla mi w lapki taka butla , apropos na ile wycenilibyscie cenowo taka butle dzieki za ewentualne info
feeder Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Chłe! chłe! chłe! Wybaczcie że offtopicznie ale swego czasu dzielnicowy mnie się pyta: panie F.(inicjał zmieniony) ma pan w domu coś trefnego? A ja mu na to: mam miotacz ognia, niespełniający wymogów ustawy o broni palnej. Nie ma lufy, zamka itp. taka większa strzykawka hehehe!
mirek1973 Napisano 7 Czerwiec 2006 Autor Napisano 7 Czerwiec 2006 Dzieki - ja mam jednak chyba jakas inna , wkleje wkrotce zdjecia to ocenicie
mirek1973 Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Napisano 6 Czerwiec 2006 Koledzy czy ktos posiada zdjecia butli sprezonego powietrza do miotacza plomieni nimieckiego -wpadla mi w lapki taka butla , apropos na ile wycenilibyscie cenowo taka butle dzieki za ewentualne info
mirek1973 Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Napisano 6 Czerwiec 2006 ano wlasnie zdjec nieposiadam -nie mam na razie sprzetu -raczej dopiero w przyszlym tygodniu zrobie
Pytanie
mirek1973
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.