danieloff Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 Witam! Co powiecie o tej klamerce? Wg. mnie to klamra jakiegoś przykościelnego holenderskiego stowarzyszenia, może skautów? Spotkaliście się z czymś takim? Współczesne, czy coś starszego? Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.Daniel
danieloff Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 grba miał rację - http://cgi.benl.ebay.be/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6633727986&ssPageName=MERC_VIC_ReBay_Pr4_PcY_BID_IT
danieloff Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 Witam! Co powiecie o tej klamerce? Wg. mnie to klamra jakiegoś przykościelnego holenderskiego stowarzyszenia, może skautów? Spotkaliście się z czymś takim? Współczesne, czy coś starszego? Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.Daniel
danieloff Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 Wielkość jak do wąskiego paska do spodni (do szlufek). Napis: AAN KRISTUS KONING TROUW
grba Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Belgijska skautowska klamra z okresu międzywojennego. Chrystusowy anagram wewnątrz tworzy słow PAX - Pokój.
Pytanie
danieloff
Witam! Co powiecie o tej klamerce? Wg. mnie to klamra jakiegoś przykościelnego holenderskiego stowarzyszenia, może skautów? Spotkaliście się z czymś takim? Współczesne, czy coś starszego? Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.
Daniel
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.