Zwierzu Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Pare metrów dalej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 kodowana blacha....Może ktoś rozszyfruje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 i strzelcy krajowi też tam byli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 A to inny wypadzik...Ten sam las ale 100 m. dalej i poszukiwania bez właściciela stacji....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 A to wczoraj...niedaleko poprzednich blach.Trzy w jednym miejscu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Na razie tyle.Jest jeszcze kilka dobrych fantów ale fotki kiedy indziej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Acha...i moge sie założyć że ten lasek koło Stacji Paliw jeszcze nie raz nas zaskoczy...Można tylko ubolewać że sezon sie kończy i mamy tam sporo kilometrów :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponury Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 I tak właśnie w niewiarygodnie prosty sposób można spełnić dobry uczynek i przyczynić się do powstania kilku nowych etatów w nadleśnictwie Spała które to niewątpliwie powstaną w celu zakopywania dołów po regularnym najeździe domniemanych odkrywców" którzy i tak nie będą szukać tam gdzie trzeba.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Panie ponury"Jakim prawem Pan sie odzywa nieznając mnie ani mojej ekipy....?Jeżeli chodzi o zakopywanie dołków to sam nie raz poruszałem ten temat na Forum.A zresztą nie mam ochoty ani czasu wdawania sie z Panem w jakieś jałowe dyskusje...Jeżeli sie coś o kimś pisze to trzeba go znać a nie pi... bez sensu.Aż mi sie cisną na usta troszke cięższe słowa ale jak napisałem wyżej nie mam ochoty ani czasu...A zresztą...Nasze Forum to nie miejsce na jakieś pyskówki.Najpierw niech Pan sie 10 razy zastanowi a póżniej pisze.Pozdrawiam wszystkich zakopujących dołki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponury Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Skoro czytanie tekstu ze zrozumieniem" odpada to zapytam wprost-dlaczego spaliliście" tak dobrą miejscówkę .Każdy z tych okolic wie gdzie jest Stacja Paliw.....Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Panie ponury"Tak,żle Pana zrozumiałem...Przepraszam.Nic nie spaliliśmy"...Żadnej miejscówki.Zapewniam Pana że to nie ta stacja o której Pan myśli...Ale wiecej szczegółów nie podam... :)Jeszcze raz przepraszam za żle Pana zrozumiałemPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponury Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Zawsze z przyjemnością oglądam wasze fanty ale chyba się przyzwyczaiłem że są z Ruskiego Brodu.Darz dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 Na Ruski Bród szkoda już czasu...Niestety...Teren zryty maxymalnie.Byłem tam niedawno i na 4 godz.znalazłem 2 łuski...I stąd nowe miejscówki.A tak swoją drogą to szkoda że fanty to nie grzyby...Co troche jakiś wysyp.Ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2006 Pola ,pola... Ostatnio ładny cynowy z '3' i mój pierwszy napoleoński z '33' :) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2006 I fota :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2006 I jeszcze zdjątko wyszperane : dwóch legionistów, maciejówki" z orłami, jeden z austriackim pasem, ładnie widać bagnety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszard Ochucki Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Może nie w temacie ale mam nadzieję że Bjar mi wybaczy po znajomości;)) Panowie Bjar,Zwierz,Marcin! Życzę Wam i Waszym Rodzinom ZDROWYCH,WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA oraz wszystkiego co najlepsze, masy sukcesów zawodowych,hobbystycznych i w życiu osobistym! Pozdrawiam bardzo serdecznie! M zwany też Ryśkiem Ochudzkim :) W przesympatyczne strony gór świętokrzyskich wpadnę dopiero w marcu lub kwietniu- pewniakiem się odezwę to napijemy się zimnego piwa:) -jak mnie teściowa puści hehe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.