Skocz do zawartości

Fanty Freiwillige Crew vol.2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
I tak właśnie w niewiarygodnie prosty sposób można spełnić dobry uczynek i przyczynić się do powstania kilku nowych etatów w nadleśnictwie Spała które to niewątpliwie powstaną w celu zakopywania dołów po regularnym najeździe domniemanych odkrywców" którzy i tak nie będą szukać tam gdzie trzeba....

Panie ponury"
Jakim prawem Pan sie odzywa nieznając mnie ani mojej ekipy....?
Jeżeli chodzi o zakopywanie dołków to sam nie raz poruszałem ten temat na Forum.A zresztą nie mam ochoty ani czasu wdawania sie z Panem w jakieś jałowe dyskusje...
Jeżeli sie coś o kimś pisze to trzeba go znać a nie pi... bez sensu.Aż mi sie cisną na usta troszke cięższe słowa ale jak napisałem wyżej nie mam ochoty ani czasu...
A zresztą...Nasze Forum to nie miejsce na jakieś pyskówki.
Najpierw niech Pan sie 10 razy zastanowi a póżniej pisze.

Pozdrawiam wszystkich zakopujących dołki.

Panie ponury"
Tak,żle Pana zrozumiałem...Przepraszam.
Nic nie spaliliśmy"...Żadnej miejscówki.Zapewniam Pana że to nie ta stacja o której Pan myśli...Ale wiecej szczegółów nie podam... :)
Jeszcze raz przepraszam za żle Pana zrozumiałem
Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Może nie w temacie ale mam nadzieję że Bjar mi wybaczy po znajomości;)) Panowie Bjar,Zwierz,Marcin! Życzę Wam i Waszym Rodzinom ZDROWYCH,WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA oraz wszystkiego co najlepsze, masy sukcesów zawodowych,hobbystycznych i w życiu osobistym! Pozdrawiam bardzo serdecznie! M zwany też Ryśkiem Ochudzkim :) W przesympatyczne strony gór świętokrzyskich wpadnę dopiero w marcu lub kwietniu- pewniakiem się odezwę to napijemy się zimnego piwa:) -jak mnie teściowa puści hehe!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie