hefren Napisano 4 Czerwiec 2006 Autor Napisano 4 Czerwiec 2006 Wydaje mi się, że gdzieś-kiedyś już widziałem coś takiego lecz pamięć już nie ta...Wewnątrz dwa druty ? Proszę o podpowiedź - co to ?
hefren Napisano 4 Czerwiec 2006 Autor Napisano 4 Czerwiec 2006 Do morza 600 km, nad jeziora 450 - ciekawe, ciekawe...
hefren Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 Właśnie - łatwo się ściera i nie wygląda na naturalny. No i ten żółty kolor...
hefren Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 PS - nie ma stawu - rzeczka jest ale można od biedy przeskoczyć.
kopijnik2 Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 czy kamień" twardy, czy się łatwo ściera?
hefren Napisano 4 Czerwiec 2006 Autor Napisano 4 Czerwiec 2006 Wydaje mi się, że gdzieś-kiedyś już widziałem coś takiego lecz pamięć już nie ta...Wewnątrz dwa druty ? Proszę o podpowiedź - co to ?
Pytanie
hefren
Wydaje mi się, że gdzieś-kiedyś już widziałem coś takiego lecz pamięć już nie ta...
Wewnątrz dwa druty ? Proszę o podpowiedź - co to ?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.