sanshin Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Napisano 13 Sierpień 2003 słuchajcie ludzie.(tylko się nie śmiać)jak mozna zbudować kopie niemieckiego kettenkraftrada.Będę wdzięczny za wszlekie użyteczne informacje jeśli chodzi o koszty gdzie nabyć materiały itp.
Cyrograf15 Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 Zacznij uprawiać kapustą to będą gąsienice.(ABSTRAKCJA)Wojtek
Mirass Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 Proponuję udać się we wrzesniu w warszawie na giełde motocyklową - jest tam facet który się tym zajmuje oraz moto-wetran-bazar w łodzi oraz bazar we wrocławiu. jeżeli jesteś zainteresowany moge podać dokładne terminy.Ostatnio gdzieś na niekompletnego wołali 10 000 euro
sanshin Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Napisano 13 Sierpień 2003 Do cyrografa czy ja wiem czy to takie niemożliwe jaoś np.Pan Leszek Kusiak zbudował swoją pancerkę.
sanshin Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Napisano 13 Sierpień 2003 jeszce jedno mirras czy możesz mi podać te terminy.
Gość Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 sporadycznie na Łódzkim MotoWeteranie można spotkać ksero książki warsztatowej do Kettenkrada , jak dobrze poszperam to może wykopie u siebie namiar na jedno niemieckie lub austriackie wydawnictwo co robiło reprinty podobnych rzeczy , ale są B. drodzyz tego co wiem kettenkrady mają w :-Panzermuseum Munster-Motor Museum Bad Oyenhausensądze że oba to typy HK101 ale 100% pewności nie mamzajrzyj też do Świata Motocykli nr: 3/98
akagi Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 Nie tylko, razem z Leszkiem teraz budujemy sobie TKS-a.A co do zbudowania czegokolwiek.....Potrzeba ci:1. sporo kasy ( od 20 000 zł w górę)2. duzo czasu3. zdolności nie tylko manulane, ale na przykład towarzyskie4. masa znajomych którzy cos mają, cos wiedzą moga pomóc, etc.i duzo samozaparciapozdrawiamJacek akagi" Haber
sanshin Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Napisano 13 Sierpień 2003 w budowie TKSA życzę powodzenia.Ma pytanie ile to kosztuje ta rekonstrukcja tksa bo pzkpv 1 jest podobny i tak samo mały.
Cyrograf15 Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 Osobiście bawię się motocyklami. Dorabiałem albo zdobywałem elementy, dobrze wiem jak to wygląda. Kupa czasu, kasy, umiejętności, zaplecze warsztatowe. Na początek sprubuj coś łatwiejszego(rower, mały motocykl). Potem sam zobaczysz. Pozdrawim Wojtek.
akagi Napisano 13 Sierpień 2003 Napisano 13 Sierpień 2003 :)))))))))))))))))))))))))))Pzkfw I jest jednak trochę wiekszy:)A koszt - powiem tak conajmniej średniej klasy nowy samochód osobowy. Conajmniej.I jesli mówimy o replice. Bo odtwarzanie zabytku....... od 100 000 zł w górę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.