pedro Napisano 2 Czerwiec 2006 Autor Napisano 2 Czerwiec 2006 Co o tym sądzicie ?http://kibice.net/?id=77pozdro
Boruta Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 Przynajmniej jest ciut prawdy w tym napisie, ale neonaziści byli są i będą nawet u nas.Pozdrawiam
Parowóz Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 i nieprawdą jest że rozpieprza naszych pilkarzy w 90 minut - zrobią to w 9 minut
maxikasek Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 jest nowa reklama Media MArkt. Kup telewizor, a jak polska reprezentacja przejdzie do półfinałów- oddamy ci kasę :-). A podobno nie dla idiotów :-)
pik78 Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 Nie bedzie tak zle ,my mamy Rasiaka i Kuszczaka-Puszczaka :/
suchy ss Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 no troche sie pomylili w tym napisie, Polska moze i skapitulowala w 28dni po rozpoczeciu wojny:( ale oddzielone oddzialy regularnego wojska bronily sie jeszcze w pazdzierniQ:)a co do tych 90min to dali nam troche za duzo tego czasu:/ jak to napisal pedro o wiele mniej wystarczy. Moim zdaniem kibicow z takimi koszulkami nie powinni wpuszczac na stadiony....
Schmeisser92 Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 Brak mi słów!! Zgadzam się z Suchym ss!! Będą jaja jak Polska wygra!! Licze na naszych orłów!!
woytas Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 Poprostu sie niemiaszki dowartosciowujaKlose i Podolski to z moich rejonow pochadza...Nie nawidze bandytow stadionowych ale tez im do tylka nakopia-to zadna pociecha nie bedzie ale gdyby zlapali goscia w takiej koszulce to bedzie krocej trwalo niz 90 minut...Ale ja nie lubie bandziorow stadionowych...
AKMS Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Hehehe, patrząc na przygotowania" polskich kiboli to szykuje sie kolejny blitzkrieg-tylko, że w drugą stronę :)Po tym mundialu Niemcy będą żałowali, że pomiędzy Polską a nimi nie ma zadnego uforu".Nie popieram stadionowej bandyterki, ale tu zrobię wyjątek. Mam nadzieje, że zmiotą naziolków wraz z ich koszulkami.
Boruta Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Nie wiem, czy pamiętacie taki news, ale do tej koszulki można dokupić kopię prawdziwego hełmu Helmuta.Pozdrawiam
kutno Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 aaa My mamy huzara tudzież husarza ... a ten Pan też im parę razy dokopał ;] miejmy nadzieje że nie będzie aż tak źle ... nie liczmy na cuda...byleby nie było kompromitacji ;] pzdr
kutno Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 a tak jeszcze na marginesie ...prawdziwego świra na punkcie plakietek , flag itp. mają Holendrzy ... tam już od tygodnia są ulice i domy udekorowane ...
maxikasek Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 Odpowiedzią polskich kibiców na koszulki niemieckie: w 1939 roku podbiliśmy Polskę w 28 dni, w 2006 wystarczy 90 minut" sa koszulki Bez Rosjan w 17. minucie nie dacie nam rady! Cedynia 972 - Grunwald 1410 - Dortmund 2006"
maxikasek Napisano 7 Czerwiec 2006 Napisano 7 Czerwiec 2006 ramkarz reprezentacji Kolumbii, Luis Enrique Martinez wchodzi do kuchni, gdzie siedzi jego żona, która mówi: - Cześć kochanie. Ile przegraliście z Polakami? - Wygraliśmy 2:1 ! - Jasne. Może jeszcze mi powiesz, że strzeliłeś bramkę?
rafael31 Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 jak tak cwaniakują to moze oddamy im troche tego ozrywkowego" złomu co go tak duzo u nas zostawili? proponuje jedną pod kazde krzesełko takiego sk...a z koszulką.
ZUBIKED Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 Ja mogę sie podzielić ale i tak trzeba będzie targać we dwoch. Mogę im oddać co zostawili ale nie pod krzesło a pod faszystowskie ióro" bo będzie po meczu.Jestem przeciwny burdom stadionowym i po meczowym .Ale było by miło jakby nasi pseudo .." pogonili szwabapatrzhttp://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=329282pozdrawiam
dol Napisano 10 Czerwiec 2006 Napisano 10 Czerwiec 2006 Dobrze, ze chociaż humor w narodzie nie ginie ;)))))))) -Z dzisiejszej prasy:Gazeta Wyborcza": W 1939 r. Polska została pokonana w 28 dni. W 2006 r.wystarczy 90 minut" - koszulki z takim napisem rozchodzą się wródneonazistów w byłej NRD jak świeże bułeczki.A to komentarze na Onecie:Jeżeli ma być tak jak w 1939 to w 17. minucie wpadną na boisko Ruscy!w trzeciej minucie zaczną nam kibicować Anglicy i Francuzi.W 10 minucie Janas z Listkiem uciekną do RumuniiKaczki zwieją do LondynuW 43min Ruscy zabiją Rasiaka i Milę i powiedzą że to robota Niemcóww II połowie Ruscy przyłączą się do Polaków i razem pokonamy NiemcówRuscy mają agenta Kapitana Klose ;))Po czym pierwszych bedziemy wyciagać z opresji w półfinale (za co po latach bedziemy nazywani tania sila robocza), a drudzy jak zwykle poddadza sie, za co po latach dostana polowe kibicow północno afrykanskich w wieczysta goscinę (druga polowa przypadnie Niemcom). Po meczu okaze sie, ze Ruscyzostana na kilka sezonow, a gdy wyjada, polowa druzyny i kibicow bedzie miała mniejsza lub wieksza ilosc ruskiej garderoby pod strojem polskim i bedzie bronic polskiej bramki jak Kuszczak :)a na polowe niemiecka wkrocza alianci no i na srodku boiska wybuduja mur ale i tak w 89min całe boisko nasze :)a w 90 minucie Balcerowicz zrobi wynik dwucyfrowyw dogrywce w 106 minucie Niemcy i Ruscy zbudują gazociąg omijający polską połowę .....
Boruta Napisano 12 Czerwiec 2006 Napisano 12 Czerwiec 2006 Uciekną, ale w 18 minucie he he, a zaczną uciekać chyba w piątej.Pozdrawiam
Indian Chief Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 Smieszne ..., zwłaszcza w konfrontacji z tym jak zaprezentowaliśmy się w walce z Ekwadorem. Wstydziłem się cały weekend w pracy.
Boruta Napisano 14 Czerwiec 2006 Napisano 14 Czerwiec 2006 Spoko, ale dzisiaj wygramy pod warunkiem, że trener zabierze naszym komórki przed meczem.Pozdrawiam
AKMS Napisano 14 Czerwiec 2006 Napisano 14 Czerwiec 2006 Szybciej, o ile diabli zabiora trenera...Przynajmniej na czas meczu.
Indian Chief Napisano 14 Czerwiec 2006 Napisano 14 Czerwiec 2006 Jak to dzisiaj? A co to już czwartek?
kutno Napisano 14 Czerwiec 2006 Napisano 14 Czerwiec 2006 o rzesz w qrw.. ja ..pier .. te..zas.. swaby ...:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( no i po mundialu ....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.