Skocz do zawartości

Szwabskie koszulki

pedro

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
no troche sie pomylili w tym napisie, Polska moze i skapitulowala w 28dni po rozpoczeciu wojny:( ale oddzielone oddzialy regularnego wojska bronily sie jeszcze w pazdzierniQ:)
a co do tych 90min to dali nam troche za duzo tego czasu:/ jak to napisal pedro o wiele mniej wystarczy. Moim zdaniem kibicow z takimi koszulkami nie powinni wpuszczac na stadiony....
Napisano
Poprostu sie niemiaszki dowartosciowuja
Klose i Podolski to z moich rejonow pochadza...
Nie nawidze bandytow stadionowych ale tez im do tylka nakopia-to zadna pociecha nie bedzie ale gdyby zlapali goscia w takiej koszulce to bedzie krocej trwalo niz 90 minut...
Ale ja nie lubie bandziorow stadionowych...
Napisano
Hehehe, patrząc na przygotowania" polskich kiboli to szykuje sie kolejny blitzkrieg-tylko, że w drugą stronę :)Po tym mundialu Niemcy będą żałowali, że pomiędzy Polską a nimi nie ma zadnego uforu".
Nie popieram stadionowej bandyterki, ale tu zrobię wyjątek. Mam nadzieje, że zmiotą naziolków wraz z ich koszulkami.
Napisano
aaa My mamy huzara tudzież husarza ... a ten Pan też im parę razy dokopał ;]

miejmy nadzieje że nie będzie aż tak źle ... nie liczmy na cuda...byleby nie było kompromitacji ;]

pzdr
Napisano
a tak jeszcze na marginesie ...prawdziwego świra na punkcie plakietek , flag itp. mają Holendrzy ... tam już od tygodnia są ulice i domy udekorowane ...
Napisano
Odpowiedzią polskich kibiców na koszulki niemieckie: w 1939 roku podbiliśmy Polskę w 28 dni, w 2006 wystarczy 90 minut" sa koszulki Bez Rosjan w 17. minucie nie dacie nam rady! Cedynia 972 - Grunwald 1410 - Dortmund 2006"
Napisano
ramkarz reprezentacji Kolumbii, Luis Enrique Martinez wchodzi do kuchni, gdzie siedzi jego żona, która mówi:
- Cześć kochanie. Ile przegraliście z Polakami?
- Wygraliśmy 2:1 !
- Jasne. Może jeszcze mi powiesz, że strzeliłeś bramkę?
Napisano
jak tak cwaniakują to moze oddamy im troche tego ozrywkowego" złomu co go tak duzo u nas zostawili?
proponuje jedną pod kazde krzesełko takiego sk...a z koszulką.
Napisano
Ja mogę sie podzielić ale i tak trzeba będzie targać we dwoch. Mogę im oddać co zostawili
ale nie pod krzesło a pod faszystowskie ióro" bo będzie po meczu.Jestem przeciwny burdom stadionowym i po meczowym .Ale było by miło jakby nasi pseudo .." pogonili szwaba
patrzhttp://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=329282
pozdrawiam
Napisano
Dobrze, ze chociaż humor w narodzie nie ginie ;))))))))

-Z dzisiejszej prasy:

Gazeta Wyborcza": W 1939 r. Polska została pokonana w 28 dni. W 2006 r.
wystarczy 90 minut" - koszulki z takim napisem rozchodzą się wród
neonazistów w byłej NRD jak świeże bułeczki.

A to komentarze na Onecie:

Jeżeli ma być tak jak w 1939 to w 17. minucie wpadną na boisko Ruscy!

w trzeciej minucie zaczną nam kibicować Anglicy i Francuzi.

W 10 minucie Janas z Listkiem uciekną do Rumunii

Kaczki zwieją do Londynu

W 43min Ruscy zabiją Rasiaka i Milę i powiedzą że to robota Niemców

w II połowie Ruscy przyłączą się do Polaków i razem pokonamy Niemców

Ruscy mają agenta Kapitana Klose ;))

Po czym pierwszych bedziemy wyciagać z opresji w półfinale (za co po latach bedziemy nazywani tania sila robocza), a drudzy jak zwykle poddadza sie, za co po latach dostana polowe kibicow północno afrykanskich w wieczysta goscinę (druga polowa przypadnie Niemcom). Po meczu okaze sie, ze Ruscy
zostana na kilka sezonow, a gdy wyjada, polowa druzyny i kibicow bedzie miała mniejsza lub wieksza ilosc ruskiej garderoby pod strojem polskim i bedzie bronic polskiej bramki jak Kuszczak :)

a na polowe niemiecka wkrocza alianci no i na srodku boiska wybuduja mur ale i tak w 89min całe boisko nasze :)

a w 90 minucie Balcerowicz zrobi wynik dwucyfrowy
w dogrywce w 106 minucie Niemcy i Ruscy zbudują gazociąg omijający polską połowę .....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie