Boruta Napisano 2 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Dziś nad ranem śniło mi się, że kopaliśmy szpadlami pole (bez wykrywek) i co sztych wychodziła klamerka carska, masę monet, dewizki od zegarków i różne drogocenne rzeczy. I nie było żadnych kości, czy innych obrzydliwych rzeczy, aż zacząłem się zastanawiać skąd tu tyle tego, co to za zrzutowisko. I to na jakiś 15 metrach kwadratowych. Piękny sen, poranek też niczego sobie, słoneczny.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Witam !Sorka - możesz podać mi na maila co zażywasz przed snem ?ostatnio chodze jakiś taki .... ;-)Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 He,he, a ja ciągle czekam na wypełnienie się mojego snu o borsuku wygarniającym z nory żelazny krzyż i orły z pikelhaub :-) I nie paliłem fajkowego ziela przed snem, to po prostu był środek zimy i chyba objaw zespołu abstynencji wykopkowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 2 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Nie nic, tylko wcześnie się położyłem, tak że od 4:30 drzemałem. No cóż, takie efekty są po niektórych galeriach na Odkrywcy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 oj boruta boruta !!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedro Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Boruta nastepnym razem narysuj mapę :) może jestes jaki prorok czy co:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 2 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2006 No, ja wiem, gdzie to jest, ale tam nigdy nic z wojny nie znalazłem, he he.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Ja też miałem piękny sen to było jak pierwszy raz znalazłem coś fajnego- zadziałała wyobraźnia i w nocy sie przyśniło. Ide sobie z kumplami przez jakieś pole wchodzimy nagle do jakiegoś lasku a tam na ziemi, jakby przed chwilą rzucone, mase niemieckiego sprzętu +bunkier a za bunkrem pordzewiała Pantera :) a w samym bunkrze pełno niemieckich skrzyni, biore łom (nie wiem skąd sie wziął) otwieram jedną, a tam sztabeczki złota :)))))))"Jak sie obudziłem to potem w 20 minut wybrałem sie do lasu hehehehehe pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarnik Napisano 17 Czerwiec 2006 Share Napisano 17 Czerwiec 2006 Mi się śniło, że zadzwonił dzwonek. Otwieram drzwi. Widze jakiegoś pana w podeszłym wieku który z za siebie wyciąga mausera panzerfausta i jeszcze inne drobiazgi i mi daje i mówi: wiem że takie zbierasz. Chcę mu podziękować a on znika. Szkoda że zadzwonił budzik.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.