Skocz do zawartości

Ale miałem piękny sen

Boruta

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś nad ranem śniło mi się, że kopaliśmy szpadlami pole (bez wykrywek) i co sztych wychodziła klamerka carska, masę monet, dewizki od zegarków i różne drogocenne rzeczy. I nie było żadnych kości, czy innych obrzydliwych rzeczy, aż zacząłem się zastanawiać skąd tu tyle tego, co to za zrzutowisko. I to na jakiś 15 metrach kwadratowych. Piękny sen, poranek też niczego sobie, słoneczny.
Pozdrawiam

He,he, a ja ciągle czekam na wypełnienie się mojego snu o borsuku wygarniającym z nory żelazny krzyż i orły z pikelhaub :-) I nie paliłem fajkowego ziela przed snem, to po prostu był środek zimy i chyba objaw zespołu abstynencji wykopkowej.

Ja też miałem piękny sen to było jak pierwszy raz znalazłem coś fajnego- zadziałała wyobraźnia i w nocy sie przyśniło.

Ide sobie z kumplami przez jakieś pole wchodzimy nagle do jakiegoś lasku a tam na ziemi, jakby przed chwilą rzucone, mase niemieckiego sprzętu +bunkier a za bunkrem pordzewiała Pantera :) a w samym bunkrze pełno niemieckich skrzyni, biore łom (nie wiem skąd sie wziął) otwieram jedną, a tam sztabeczki złota :)))))))"

Jak sie obudziłem to potem w 20 minut wybrałem sie do lasu hehehehehe

pozdro

• 2 weeks later...
Mi się śniło, że zadzwonił dzwonek. Otwieram drzwi. Widze jakiegoś pana w podeszłym wieku który z za siebie wyciąga mausera panzerfausta i jeszcze inne drobiazgi i mi daje i mówi: wiem że takie zbierasz. Chcę mu podziękować a on znika. Szkoda że zadzwonił budzik..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie