VanWorden Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Napisano 1 Czerwiec 2006 Witam!Chciałbym pozasysać troszkę radzieckiej kinematografii z wypożyczalni pod osiołkiem:) Czy wiecie może co i jak należy wpisywać? Chodzi mi o cykl Ozierowa, ale także inne radzieckie perełki".. Może jakieś inne linki?Będę wdzięczny za pomoc.PozdrawiamVW
VanWorden Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 I co koledzy i koleżanki?:) Nikt nie ściąga sobie filmów z netu???PozdrawiamVW
honker Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 cześć.łatwiej nagrywać z ruskiej telewizji.znajoma sciąga mi żywi i martwi ale ściąga się już dwa miesiace i zostało ok.0,05% poza tym są duże problemy z odnajdywaniem tytułów bo są różnie zapisywane-polskimi literami po rusku ,orginalnie i po tłumaczeniu więc najtrudnie jest je namierzyć.mają trochę na allegro ale trzeba być zalogowanym.a najważniejsze to trzeba znać się na komputerze a ja ledwo umiem wejść na odkrywcę.mam kilkanaście filmów wojennych ale z tv,pozd.marek
upowiec Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Kojarzę taki film vezda" z 2002 roku, ale to już rosyjski, a nie radziecki.
VanWorden Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Napisano 6 Czerwiec 2006 No nie, mi chodzi np. o Wyzwolenie" Ozierowa itp. filmy, ale dzięki za dobre chęci:)PozdrawiamVW
upowiec Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 To Wyzwolenie" to może byc w osiołku Osvobozhdenie".Znalazłem też Moskva slezam ne verit".Podaj mi polskie tytuły tych filmów, a spróbuję coś wyszukać.
VanWorden Napisano 7 Czerwiec 2006 Autor Napisano 7 Czerwiec 2006 Dzięki Upowiec, to chyba faktycznie ten film:)Nie znam polskich tytułów, ale jak coś znajdę to dam znać..PozdrawiamVW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.