VanWorden Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Witam!Chciałbym pozasysać troszkę radzieckiej kinematografii z wypożyczalni pod osiołkiem:) Czy wiecie może co i jak należy wpisywać? Chodzi mi o cykl Ozierowa, ale także inne radzieckie perełki".. Może jakieś inne linki?Będę wdzięczny za pomoc.PozdrawiamVW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2006 I co koledzy i koleżanki?:) Nikt nie ściąga sobie filmów z netu???PozdrawiamVW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 cześć.łatwiej nagrywać z ruskiej telewizji.znajoma sciąga mi żywi i martwi ale ściąga się już dwa miesiace i zostało ok.0,05% poza tym są duże problemy z odnajdywaniem tytułów bo są różnie zapisywane-polskimi literami po rusku ,orginalnie i po tłumaczeniu więc najtrudnie jest je namierzyć.mają trochę na allegro ale trzeba być zalogowanym.a najważniejsze to trzeba znać się na komputerze a ja ledwo umiem wejść na odkrywcę.mam kilkanaście filmów wojennych ale z tv,pozd.marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
upowiec Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 Kojarzę taki film vezda" z 2002 roku, ale to już rosyjski, a nie radziecki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2006 No nie, mi chodzi np. o Wyzwolenie" Ozierowa itp. filmy, ale dzięki za dobre chęci:)PozdrawiamVW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
upowiec Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 To Wyzwolenie" to może byc w osiołku Osvobozhdenie".Znalazłem też Moskva slezam ne verit".Podaj mi polskie tytuły tych filmów, a spróbuję coś wyszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 7 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2006 Dzięki Upowiec, to chyba faktycznie ten film:)Nie znam polskich tytułów, ale jak coś znajdę to dam znać..PozdrawiamVW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.