Parowóz Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2006 http://film.onet.pl/0,0,1332138,wiadomosci.htmlSzaregowiec Ryan" jak najbardziej ale co w tym towarzystwie robi Aleksander "- chyba pomylono z Plutonem" tego samego reżysera.ulu " nie ogladałem ale uważam że na 2 pozycji powinien byc raczej Władca pierscieni" zakładając że ta pozycja jest zarezerwowana dla filmów ąbanych" Juz bardziej nadawałaby sie Troja" lub gladiator" z początkową sceną walki legionów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leuthen Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Aleksander" znalazł się w tym towarzystwie, moim skromnym zdaniem, za sceny z bitwy pod Gaugamelą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parowóz Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2006 moze niezbyt dokładnie ogladałem Aleksandra" - to nudny film Ale pamietam inny film w którym role doradcy scen batalistycznych pełnił hitlerowski superkomandos Skorzenny - Walka o Rzym" sceny bitewne nie warte nawet splunięcia . Czy nawet polskie wojenne filmy nowozytne które nawet nie są warte ziewnięcia a w których sam gromowładny doradzał Chociaż dobrze że w Strefie zrzutu"(Drop zone) nie doradzał Bieniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 A gdzie moja ulubiona Lotna"?. Skandal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parowóz Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2006 yorik- najlepiej sfilmowana i odtworzona szarza jest w filmie Lekka kawaleria" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Szarża krzyżaków w Aleksandrze Newskim" lepsiejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 A gdzie galopujące Walkirie z Czasu Apokalipsy"(Charlie don't surf!)?Parowóz, chodzi Ci o Szarżę lekkiej brygady" pod Bałakławą?Moim zdaniem pominięto jeszcze jedną z pierwszych scen z filmu iemia niczyja". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parowóz Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2006 nie chodzi mi o film Lekka kawaleria" TV Puls powtarza co kilka dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Loko - ja chcę tego ułana z szablą! Ekstra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leuthen Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 Parowóz - ja dalej czekam na priv na Twój meil (mój: leuthen@o2.pl) - chyba, że już nie chcesz tych informacji o Kretschmerze :-)PozdrawiamLeuthen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.