major77 Napisano 27 Maj 2006 Autor Napisano 27 Maj 2006 witam czy ktos morze wie czy to orginał??jesli tak ile jest warte
grba Napisano 27 Maj 2006 Napisano 27 Maj 2006 Fly dont sit"...Dla porównania:http://www.ebang.com/prgs/item_display.cgi?itemnum=1081061Karty Piatnicka jeszcze w polskim opakowaniu; w czasie okupacji Niemcy zakazali sprzedaży kart do gry Polakom.
Raned Napisano 27 Maj 2006 Napisano 27 Maj 2006 Muchy nie siedzą" czy Lataj, a nie siedź", możesz wytłumaczyć to angielskie zdanie. Na marginesie; powinno być don't czyli do not a nie dont.Sygnet - fantazyjny produkt, bo takie jest zapotrzebowanie, wg. mnie wartość złomu srebra, czyli pewnie kilka, kilkanaście groszy, wg. sprzedającego conajmniej 50 dolarów.
grba Napisano 27 Maj 2006 Napisano 27 Maj 2006 Mucha nie siada".. Wygląda na sygnet z epoki przejęcia władzy"; posiada waszystkie cechy oryginału.Czy to kopia? Podejrzewam, że nadszedł czas, kiedy ilość kopii przekroczyła wielkość produkcji biżuterii nazistowskiej w czasach adolfińskich.
Raned Napisano 27 Maj 2006 Napisano 27 Maj 2006 Jestem prawie pewien, że nie jest to idiom angielski a jakaś polska żartobliwa forma. W angielskim jest pewnie całkiem inny wyrażający to samo, ale niestety go nie znam.Przepraszam za odejście od tematu głównego.Ciekawe, czy chociaż te karty są oryginalne.
major77 Napisano 27 Maj 2006 Autor Napisano 27 Maj 2006 według mnie karty na 99% orginał nie wiem jak z sygnetem po czym poznac
Pytanie
major77
witam czy ktos morze wie czy to orginał??jesli tak ile jest warte
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.