Parowóz Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 szczególnie recytowania poezji Herberta bez opłaty naleznych tantiemów -co jest cięzkim przestępstwem - naruszeniem praw autorskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parowóz Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 a tak ogólnie to ja się nie zgadzam na zmiane moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Widzę, że ta dyskusja do niczego nie prowadzi. Jeśli ktoś zna dobrego kandydata na moderatora tego działu to proszę pisać do Bociana. Jak już pisałem nie mam ochoty na dalsze użeranie się z ludźmi którym zależy wyłącznie na jątrzeniu. Bocian jest o tym poinformowany.Oprócz rekonstrukcji od opieką jeszcze dział WP IIRP a dwa to już zdecydowanie zbyt dużo. Moich nich najlepszych chęci. A jeśli ktoś ma coś do mnie osobiście to proszę pisać na priv. i nie mieszać użytkowników w jakieś prywatne porachunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmann Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 to jest sprawa polityczna Antek (sławek) Policmajster jest napewno z PIS-u i w tym problem. Przede wszystkim po co zmieniać moderatora??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.