yarek Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 WitamTeż od dłuzszego czasu tam kopię, ale nic nie słyszałem o transporterze. A kontaktów" z tubylcami już trochę zaliczyłem, ostatni dosyć często bo parę osób przyleciało zapytać się czy to ja jestem ten co ma znaleźć wodę, ponieważ w związku z budową drogi Skanska obiecała im wykopać nowe studnie. W sumie od miejscowych dowiedziałem się tylko gdzie był prowizoryczny szpital. A jeśli chodzi o transporter to jak będę w okolicy zapytam o niego robotników Skanskiej.PozdrawiamYarek
feeder Napisano 25 Maj 2006 Napisano 25 Maj 2006 W kwestii formalnej: Koniew dowodził 1 Frontem Ukraińskim. Czwartym dowodził Iwan Pietrow.
militarnik Napisano 25 Maj 2006 Autor Napisano 25 Maj 2006 Robotnicy o tym nic nie wiedzą, bo sam pytałem. Zrobiły to ponoć służby saperskie z obawy przez niebezpiecznymi materiałami. Nie wiem co w transporterze może być niebezpieczne ale nich im będzie.
yarek Napisano 26 Maj 2006 Napisano 26 Maj 2006 A mniej więcej w którym miejscu obecnej drogi on zalegał?Masz na ten temat jakieś dokładne informacje.Pozdrawiam Yarek
militarnik Napisano 26 Maj 2006 Autor Napisano 26 Maj 2006 jakiś km. drogi przed Szklanówką, w rejonie maszyn do tłuczenia kamienia.
yarek Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 WitamMilitarnik a co robisz teraz w niedzielę 4 czerwca?A może jakieś spotkanie na Szklanówce?Pozdrawiam Yarek
yarek Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 WitamMilitarnik a co robisz teraz w niedzielę 4 czerwca?A może jakieś spotkanie na Szklanówce?Pozdrawiam Yarek
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.