Skocz do zawartości

Odkrywca droższy?!

bartekl23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!

Czyżby Odkrywca" był droższy. Zobaczcie sobie zdjęcie okładki najnowszego numeru. Gdyby jednak moje przypuszczenia okazały się nieprawdą, proszę o wywalenie tego postu... :-)

bl23
Napisano
He he... prywatne śledztwo... :) Mnie też się wydaje, że widzę tam liczbę w systemie dziesiętnym, okrągłą, z trzema zerami w tym dwoma po przecinku... :]
Napisano
Przyjrzałem się i chyba wychodzi 13,50 lub 15,50.
Pozdrawiam
Napisano
...taka mała refleksja: każdemu należą się wakacje. Inne miesięczniki tez tak robiły, że w okresie wakacyjnym wydawały podwójny numer, np Komandos". Należy tylko trzymać kciuki aby od wrześniowego numeru nie było poślizgów;-))

pzdr
Napisano
A ja już mam nowy numer! Niestety jest droższy i kosztuje 10,50 zł ale o ile pamiętam w zeszłym roku w wakacje też był droższy - podwójny numer. Jest sporo do czytania, sporo wspominek bo to już pięć lat wydawania Odkrywcy! Na ostatniej stronie fajne foty z War and peace show. I w ogóle do oglądania jest sporo, bo w tym numerze są pokazane chyba ze cztery sylwetki żołnierzy z opisem umundurowania. Znów co prawda Niemcy, ale jakoś trzeba to przeżyć. Może by tak od czasu do czasu pokazać umundurowanie Japończyka, Francuza, Włocha, Nowo Zelandczyka, Gurkha, albo polskiego spadochroniarza? Że nie wspomnę już że ładnie by wyglądał opis munduru jakiegoś komandora polskiej marynarki wojennej. No ale w sumie nie jest najgorzej - dużo militariów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie