Romo Napisano 15 Maj 2006 Autor Napisano 15 Maj 2006 Tak jak w temacie - pytanko pewnie banalneale na monetkach to ja sie nie kumam, achai ile to jest warte przy okazji.pozdroromek
kopijnik2 Napisano 15 Maj 2006 Napisano 15 Maj 2006 Sądząc z ilości postów trochę czasu na forum spędziłeś.I na tym forum odpowiedzi już na temat tej monety padały.Czytelna, popularna, POLSKA moneta - z nominałem i datą.Nic nie uzasadnia wzywania pomocy z czterema wykrzyknikami(Pomocy!!!!!co to za monetka ?????)ale na monetkach to ja sie nie kumam," - przeczytaj co jest napisane na monecie - wystarczy.GROSSUS POLON TRIPLEX 1767"STANISLAUS AUG. D.G.REX.POL.M.D.L"D.G. - z boźej łaski"REX - król"M.D.L. wielki książę litewski"
Romo Napisano 15 Maj 2006 Autor Napisano 15 Maj 2006 Sorki Kolego ja naprawdę sie na monetkach nie znampotrzebowałem szybkiej i jednoznacznej odpowiedzito nawet nie jest moja monetka kolega mnie prosiłżeby wrzucić na forum, nie powiem monetki zbieram i owszem, ale wkadam je tylko do klaserka nie dociekam za bardzo skad i co" wiem że to haniebne no ale cóż ???
kopijnik2 Napisano 17 Maj 2006 Napisano 17 Maj 2006 ie powiem monetki zbieram i owszem, ale wkadam je tylko do klaserka nie dociekam za bardzo "skad i co wiem że to haniebne no ale cóż ???"no, tak rozumiem cię, z monetkami to tak można - gorzej z czołgami i armatkami - szybko się kończy miejsce w klaserku...Kochajcie mnie takiego jaki jestem, bo inny być nie mogę..."
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.