Skocz do zawartości
  • 0

Od czego to jest?Z jakiego karabinu ? Proszę o pomoc!!!!!!!

Matek999991

Pytanie

Napisano

Witam.Znalazłem te fanty w okopie od jakiego karabinu mogą być?Czy w takiej postaci jakiej są nie stwarzają zagrożenia?Bardzo proszę o odpowiedz!!!!!!Dziękuję.

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W sumie to nigdy nie wiadomo co z takimi fantami zrobić. Ja bym wsadził do puszki po piwie, zalutował szczelnie i zakopał w miejscu które później mógł bys ewentualnie rozpoznać. Bo a nóż coś się stanie i do piwnicy przyjdzie pan Smerf i znajdzie takie ustrojstwo. I chociarz bedziesz posiadał tylko jeden naboik to bedziesz odpowiadał tak jak ten co trzyma w piwnicy cały arsenał. Takie głupie jest polskie prawo. I odnosie się to także do twojego drugiego watku. A tak na przyszłosc to po co tworzyc dwa równoległe watki jak można wsadzić obydwie rzeczy do jednego;)
Napisano

Witam.Znalazłem te fanty w okopie od jakiego karabinu mogą być?Czy w takiej postaci jakiej są nie stwarzają zagrożenia?Bardzo proszę o odpowiedz!!!!!!Dziękuję.

Napisano
Naboje są radzieckie, do sprzętów strzelających amunicją 7,62x54R czyli Mosiny, Diegtiarewy... Zagrożenia jako takiego nie stwarzają, większe - pewni Panowie którzy by je u Ciebie znaleźli. Ale nie polecam znoszenia takich sprzętów. Raz, że pełne, (nie warto ryzykować zabawy) dwa, że stan jest jaki widać :]
pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie