Skocz do zawartości

Jez. Otjikoto, dla nurków.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Troszke dziwne... ze wiedzieli dokładnie co i w jakiej ilości leży w jeziorze. I to ze z tego powodu zrobili tabliczke z ta informację:/ Jak na mój gust to mała paranoja.
Napisano
Dostali dokładne dane lub znaleźli w papierach kto i ile sprzetu zrzucił do jeziorka.Sprawdzili,okazało się ze sprzęt jest,pokrywa się z informacjami źródłowymi.jak widać na zdjęciach troche już wyciągneli.czemu nie mają sądzić ze reszty tam nie ma? prace wydobywcze na takich głębokościach nie są proste ,a napewno są kosztowne.Muzeum pewnie czeka na kolejnego sponsora.
Napisano
jeziorko mam chyba 100m na 100m tylko ale 55 metrów to durzo. z drugiej strony czysta woda tam jest bo to zalana jaskinia.
ile musi byc takich złomowisk w afryce? tunezja, libia egipt...
Napisano
Kiedys w tv pokazywali na pustyni w bodajże Libii całe kompletne czołgi niemieckie przysypane przez pisek. Nie dość że pod swoim ciężarem się zapadały to jeszcze wydmy je poprzykrywały. Ale ja wiadomo wydmy się poruszaje i od czasu do czasu ukazuję swoje tajemnice. To jest dopiero muzeum!!
Napisano
To się tylko tak wydaje - są duże różnice temperatur i metal pracuje - trzaska, wilgotnieje. Były kiedyś wykopki na forum z Libii chyba - stany fatalne.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie