Skocz do zawartości

The_Tuna Squad-sezon 2006

Rekomendowane odpowiedzi

No to zescie sie panowie pochwalili. Chcieliscie byc znani, piekni i bogaci :). Jeden dzien jak dobra wyplata :D. Dobre sobie. Ja na taki dzien pracuje caly rok. Glownie zima w ksiazkach.
Chociaz artykul nie jest nastawiony anty do poszukiwaczy to robi nam pod gorke. Wlasciciele i rolnicy robia sie nie ufni po przeczytaniu takiego artykulu. Sadza, ze siedza na zyle zlota. Czuja sie jak frajerzy ogalacani przez miastowych cwaniakow.

• Odpowiedzi 302
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
ja tak jak wiekszość ekipy wstydzimy sie tego artykuły od pokazania sie go w DB co innego jak by wszyscy brali udział w jego realizacji - oraz gdyby ta pinda wydrukowała to co było poprawione przez Tune było by inaczej ... wogóle nie powinno sie zaczynac gatki na ten temat z dziennikarzami... ale nasz złoty plażo-kopacz" chciał zaistnieć i wyszło to co wyszło ...

the_tuna na.......cie sobie i innym -wiem że to nie wasza wina-kiedyś w pore wycofałem sie ze współpracy z pdobnym pismakiem-oni tylko mają przed oczami kase którą wezmą za artykuł-a Sprostowanie ???? kto to będzie pamiętał-pozdro

kobieta miała napisać coś o kolekcjonowaniu i jarmarku dominikańskim w Gdańsku....rozmawialiśmy z nią w niedziele do wtorku miała podesłać artykuł do autoryzacji bo w piątek miał się ukazać w prasie..oczywiście się nie wyrobiła i sprawa zosatała przełożona na następny tydzień ..po czym dostałem artykuł do autoryzacji ale dopiero w czwartek rano...w 15 minut zostałao poprawione to co było bzdurami:
-nie chodzimy po grodziskach(o czym chyba wszyscy wiedzą)
-nie mdleje w lesie na widok świńskich gnatów
-nie zbieram pamiątek po 17 dywizji polowej , lecz po 12(L)
-oczywiście Zuza była tam znami i tylko konsumowała piwko i dopowiadała jakieś rzeczy zastrzegając że z całą sprawą ma tyle współnego że zna nas od wielu lat...ale pani reporterka postanowiła zrobić z niej poszukiwaczke skarbów co Zuzce odbiło się ostrą czkawką...
-a jeżeli znajde kiedyś 30 szturmów piechoty i sprzedam je po 200 zł za sztuke to oczywiście powiadomie o tym odpowiedni urząd...pani dziennikarka" widocznie nie zna definicji terminu czysto hipotetycznie zakładając"
-a i absurd który mi się najbardziej podoba:
jak coś znajdę to nie mówię o tym nikomu-mówi Mariusz" jasne tak nie mówi że pisze o tym w gazecie:)
pozdrowienia dla wszystkich

to niech kolega nauczy się czytać....w artykule jest napisane jedna z najbardziej rozpoznawalnych grup w Polsce"... a to jest różnica...proponuję drogi kolego zapisać się na zajęcia wyrównawcze z języka polskiego jak się ma problemy z czytaniem :P

a ja mam propozycje aby w tym wątku The Tuna umieszczali swoje fanty i aby go nie zaśmiecać dyputami na temat jakiegoś artykułu i roztrząsaniem czy grupa popularna w polsce czy też nie.nie psujcie kolejnego fajnego wątku...to dział nasze odkrycia - przypominam!

Hej Tuna! Przepraszam ze uraziłem Twoje ego:) Na korepetycje raczej się nie zapiszę bo mam w kieszeni magisterium.Jesli chcesz byc rozpoznawalny i czczony przez ludność to zamieść swoje foto na banerach przy obwodnicy;)Pogniewałeś się o tą sławę"?? Bez urazu stary ale jestem z Gdańska i jakoś poza śladem tutaj na forum nigdy o Was nie słyszałem.Macie mały wątek na łamach forum,fajne osiągi i pewnie spore grono znajomych ale z tą sławą wiadomo-prasa zawsze przesadza. Nie gniewaj się, pozdrawiam cały Wasz skład i życzę owocnych łowów Cezarze"!

• 3 weeks later...
Panie Rysiu jest Pan bardzo uszczypliwy w stosunku do nas od samego początku (od momentu w którym się Pan zalogował na Odkrywcy ). Czy któryś z nas nastąpił Panu w lesie na odcisk !?!?!?!? Chociaż zakładam że nie chodzi Pan z wykrywaczem !!!Kolega Lain dobrze powiedział -wypowiedzi Pańskie zaśmiecają niepotrzebnie ten wątek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie