karas1979 Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 No to zescie sie panowie pochwalili. Chcieliscie byc znani, piekni i bogaci :). Jeden dzien jak dobra wyplata :D. Dobre sobie. Ja na taki dzien pracuje caly rok. Glownie zima w ksiazkach.Chociaz artykul nie jest nastawiony anty do poszukiwaczy to robi nam pod gorke. Wlasciciele i rolnicy robia sie nie ufni po przeczytaniu takiego artykulu. Sadza, ze siedza na zyle zlota. Czuja sie jak frajerzy ogalacani przez miastowych cwaniakow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Najciekawsze w artykule jest określenie ...jedna z najbardziej rozpoznawalnych grup...". Nawet jak nie byliście rozpoznawalni to już będziecie:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 ja tak jak wiekszość ekipy wstydzimy sie tego artykuły od pokazania sie go w DB co innego jak by wszyscy brali udział w jego realizacji - oraz gdyby ta pinda wydrukowała to co było poprawione przez Tune było by inaczej ... wogóle nie powinno sie zaczynac gatki na ten temat z dziennikarzami... ale nasz złoty plażo-kopacz" chciał zaistnieć i wyszło to co wyszło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Łącznie z tym kto gdzie pracuje..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 Tośta chopaki błysneli :)Ciutek pokory i byłoby gicio. Próżność razy 3 i szkoda dla poszukiwaczy razy ...Faktycznie teraz będziecie najbardziej rozpoznawalną ekipą w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Sierpień 2006 Share Napisano 18 Sierpień 2006 the_tuna na.......cie sobie i innym -wiem że to nie wasza wina-kiedyś w pore wycofałem sie ze współpracy z pdobnym pismakiem-oni tylko mają przed oczami kase którą wezmą za artykuł-a Sprostowanie ???? kto to będzie pamiętał-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 witajcie troszeczke was opisali teraz brakuje wam tylko skarbowki na karku nas tez kiedys opisali po tym jak pokazalismy niewypaly zrobili z nas tych co szukaja trotylu pzdr obert grupa lodz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Polecam autoryzacje tekstu na przyszłość to sprawdzona metoda przed fantazja dziennikarską :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 autoryzacje-oksio przeczytaj dobrze wcale jej nie było !!-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksio Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Huk oto właśnie chodzi zanim puści do druku zażądać autoryzacji bo mi Sdkfz-ta 251 wcisnęli i musiałem się Prezesowi tłumaczyć :-)pozdr.Oksio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 kobieta miała napisać coś o kolekcjonowaniu i jarmarku dominikańskim w Gdańsku....rozmawialiśmy z nią w niedziele do wtorku miała podesłać artykuł do autoryzacji bo w piątek miał się ukazać w prasie..oczywiście się nie wyrobiła i sprawa zosatała przełożona na następny tydzień ..po czym dostałem artykuł do autoryzacji ale dopiero w czwartek rano...w 15 minut zostałao poprawione to co było bzdurami:-nie chodzimy po grodziskach(o czym chyba wszyscy wiedzą)-nie mdleje w lesie na widok świńskich gnatów-nie zbieram pamiątek po 17 dywizji polowej , lecz po 12(L)-oczywiście Zuza była tam znami i tylko konsumowała piwko i dopowiadała jakieś rzeczy zastrzegając że z całą sprawą ma tyle współnego że zna nas od wielu lat...ale pani reporterka postanowiła zrobić z niej poszukiwaczke skarbów co Zuzce odbiło się ostrą czkawką...-a jeżeli znajde kiedyś 30 szturmów piechoty i sprzedam je po 200 zł za sztuke to oczywiście powiadomie o tym odpowiedni urząd...pani dziennikarka" widocznie nie zna definicji terminu czysto hipotetycznie zakładając"-a i absurd który mi się najbardziej podoba:jak coś znajdę to nie mówię o tym nikomu-mówi Mariusz" jasne tak nie mówi że pisze o tym w gazecie:)pozdrowienia dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszard Ochucki Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Artykuł dobry.Tak właśnie prasa robi Wam,kolekcjonerom sporo zamieszania koło tyłka.Najbardziej podoba mi się stwierdzenie ajpopularniejsza,najbardziej znana grupa w Polsce" - cała Polska czyta to forum?? Pozdro. znaczkoman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2006 to niech kolega nauczy się czytać....w artykule jest napisane jedna z najbardziej rozpoznawalnych grup w Polsce"... a to jest różnica...proponuję drogi kolego zapisać się na zajęcia wyrównawcze z języka polskiego jak się ma problemy z czytaniem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Z tą jedna z najbardziej rozpoznawalnych grup w Polsce" to chyba mocno przesadziła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 powinna napisać jedna z najbardziej rozpoznawalnych grup na forum odkrywcy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 a ja mam propozycje aby w tym wątku The Tuna umieszczali swoje fanty i aby go nie zaśmiecać dyputami na temat jakiegoś artykułu i roztrząsaniem czy grupa popularna w polsce czy też nie.nie psujcie kolejnego fajnego wątku...to dział nasze odkrycia - przypominam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszard Ochucki Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Hej Tuna! Przepraszam ze uraziłem Twoje ego:) Na korepetycje raczej się nie zapiszę bo mam w kieszeni magisterium.Jesli chcesz byc rozpoznawalny i czczony przez ludność to zamieść swoje foto na banerach przy obwodnicy;)Pogniewałeś się o tą sławę"?? Bez urazu stary ale jestem z Gdańska i jakoś poza śladem tutaj na forum nigdy o Was nie słyszałem.Macie mały wątek na łamach forum,fajne osiągi i pewnie spore grono znajomych ale z tą sławą wiadomo-prasa zawsze przesadza. Nie gniewaj się, pozdrawiam cały Wasz skład i życzę owocnych łowów Cezarze"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszard Ochucki Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 a poza tym zastopowałeś z zamieszczaniem fotografii :)-mam nadzieję ze się poprawisz heh! Pozdrawiam i bez urazy do mojej skromnej osoby za uzewnętrznienie swojej opinii:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 Panie Rysiu jest Pan bardzo uszczypliwy w stosunku do nas od samego początku (od momentu w którym się Pan zalogował na Odkrywcy ). Czy któryś z nas nastąpił Panu w lesie na odcisk !?!?!?!? Chociaż zakładam że nie chodzi Pan z wykrywaczem !!!Kolega Lain dobrze powiedział -wypowiedzi Pańskie zaśmiecają niepotrzebnie ten wątek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Starczy już tych beznadziejnych debat -uważam temat za całkowicie wyczerpany !!! Pora na nowe trafienia :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Ciekawa papierośnica z wątkiem afrykańskim o ile można tak powiedzieć (chociaż słonie bardziej wyglądają na indyjską wersję tego gatunku :)) ) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Aluminiowa fifa na ładunek miotający do armaty morskiej 150mm :)) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Po wyjęciu 98% zdrowego aluminium i ok 2% małych wrzerków .Wnętrze zachowane idealnie -szkoda ze puste :(( ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Napisy na boku fify ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BogdanGd Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 Połówka Stamm.Kp.Gr.E.B.170 nr 1005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.