Skocz do zawartości

Zagrorzenie!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

jestem młodym pasjonatem i dostałem w prezencie wykrywke. chciałbym rozpocząć samodzielne poszukiwania. ALE tyle słyszy sie o niewypałach czy niewybuchach. czy naprawde jest ich tak duzo? czy łatwo wybuchają? jak sie zachowac gdy tkowy znajde???????

zawsze moze coś wyjść nie tak-to juz na twoją odpoiedzialność -nożyk lub sdapereczka ma chodzić delikanie nigdy nie kop na siłe z góry na dół staraj sie kopać delikatnie po skosie-ale do tego dojdziesz sam-ja lubie kopać starym nozem płetwonurków-węgierskich

jak widzisz,że są leje po mozdzierzach to lepiej wogule tam nie szukaj:D
miałem taki przypadek,złapałem za mozdzieża pod mchem ale nic nie widziałem myślelismy,że to broń a ty takie zdziwienie.:(
nie życze abyś miał takie fanty!

Zacznij od poczytania i obejrzenia tego co niestety czasem się trafia, łatwiej ci bedzie jak nauczysz się rozróżniać tego typu przedmioty, bo niestety metodą samonauczania raczej bym nie próbował...Jest taka strona: www.niewypaly.poszukiwania.pl - takie podstawowe zagrożenia myślę, że na niej są, a przynajmniej coś tam już z tego wyłapiesz...Z kopaniem ostrożnie, nie na siłe, a jeżeli coś już znajdziesz, to najgłupszą rzeczą jest kombinowanie przy tym - najlepiej nie ruszać...
I życzę powodzenia na wykopkach bez znajdowania urwiłapek" !

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie