hawk21 Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 WitamCzy ktos może podpowiedziec z jakiej epoki pochodzi ten ładny guzik i kto go uzywał ? Na pewno Francja, na odwrocie napis : France" oraz SUPERIEUR"pozdrawiamArek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 CZy przypadkiem nie jest to guzik z munduru armii Hallera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawk21 Napisano 2 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2003 To ciekawa teoria. Zaskoczyles mnie. Wiem ze zostal wykopany ale kolega, który go znalazł tez nie ma pojecia co to jest ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 Witam! Jest to na 100% guzik z armii Hallera. Sam mam taki, ale sygnatury mam SF". Guziki te produkowano w Paryskich firmach, ale nic więcej o nich nie wiadomo.Więcej przeczytasz na www.wolf.plPzdr.bartekl23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 No to tym razem intuicja mnie nie zawiodla! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawk21 Napisano 3 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2003 Dziekuje za pomoc. pozdrawiamArek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
hawk21
Witam
Czy ktos może podpowiedziec z jakiej epoki pochodzi ten ładny guzik i kto go uzywał ? Na pewno Francja, na odwrocie napis : France" oraz SUPERIEUR"
pozdrawiam
Arek
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.