Skocz do zawartości

Szklanne pieski

Hartmann

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jako iż Naczelny pewnej gazety zaczoł zbierać szklane pieski , a nie ma śmiałości sam prosić o dalsze eksponaty do kolekcji , zwracam sie w Jago imieniu o przesyłanie na wiadomy adres kolejnych eksponatów
Hart
P.s Hart zbiera drewniane ciupagi z napisem akopane"
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Napisano
to wszystko pikuś. bedąc w zakopcu w gablocie z napisem PAMIATKI Z ZAKOPANEGO widziałem sznur bursztynów!!!!!
Napisano
Hi, hi :), a nie mogą być prawdziwe? Bo mam malutkie golden retrieverki, po kolorze prawie jak szklane. Tylko takie jakieś bardziej ruchliwe...:)))))
Napisano
Skandal! . Specjalnie udałem się do Bytomia celem nabycia szklannego czworonoga , coby się podlizać komu trzeba i nici.Nie było . Widocznie inni lizusi byli pierwsi :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Hart
Napisano
Uprzejmie cie Hart zawiadamiam, że rozpoczelismy w Sochaczewoe poszukieania szkalnych piesków. Wiadomy Dyrektor stawił opór. Kontratakujemy..........

akagi
Napisano
Do Akagi.
No pewnie, że na zbyciu, bo co ja zrobię z taką ilością małych gryzoni? Mój mail at74@wp.pl, tel. 075/72-40-610.
Napisano
Moja najszanowniejsza J.W. Małżonka również zbiera posążki piesków. Ma w swoich zbiorach również dwa psy - szklane. Jeden to niewątpliwie seter. Co do drugiego to opinie są różne, od kreta do lwa. Pochodzenie ich jest mi znane. Ciekawym jest dla mnie stopień zainteresowania" Hartmanna (a co za tym idzie - zaangażowania w imieniu NADREDAKTORA) więc będę informacje na ten temat hi hi , stopniował.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie