huk 100 Napisano 3 Maj 2006 Autor Napisano 3 Maj 2006 Panowie facet chce 50.000 koron-twierdzi ze wkłada akumulator i to ma odpalić-jest to Tatra 603 robiona dla dostojników-czy wiecie coś więcej na temat tego modelu ????-pozdro
vfr800 Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 Cześć.Ponad 20-cia lat temu doprowadziłem taką do stanu jak na załączonym wcześniej linku (przez chwilę myślałłem, że to moja" :-) ). Gdzieś jeszcze mam do niej blok silnika, głowice i części zawieszenia. Fakt wspaniale się nią jeżdziło.Poszukaj w necie tego modelu, można kupić taniejPozdrawiam.
sivydym Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 Zajrzyj tutaj.pzdr.http://auto.klasyk.pl/index.php?m=11_opisy_aut
pająk Napisano 7 Maj 2006 Napisano 7 Maj 2006 Kiedyś stała taka w Przemyślu na ul. Lwowskiej, poszła podobno za ówczesne 2 miliony. Jaszcze niedawno były takie dwie do sprzedania koło Tarnowa, nie kojarzę dokładnie miejscowości, coś w okolicach Lubziny (?), bezpośrednio przy E4. Materiałów na ten temat niestety nie mam, jedynie rozdział w książce Automobiles Tatra - aerodynamic cars from Koprivnice" - własciwie głównie zdjęcia różnych wersji modelu 603.
Pytanie
huk 100
Panowie facet chce 50.000 koron-twierdzi ze wkłada akumulator i to ma odpalić-jest to Tatra 603 robiona dla dostojników-czy wiecie coś więcej na temat tego modelu ????-pozdro
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.