karpik Napisano 25 Lipiec 2007 Napisano 25 Lipiec 2007 Sorka, nie zauważyłem, że Pan kublo to DuPaS(Dystrybutor Podwyższający Swoje) i odpowiedziałem na te brednie.Karpik dał się jak leszczu:)A te 5 zł to jednak dowcip, ten sprzęt nie złapie jej z takiej odległości w powietrzu, nie mówiąc o glebie:))))I weź tu się sugeruj forum, przy zakupie sprzętu:(( Robią w balona, piszą głupoty, które są czasami powtarzane przez nieświadomych użytkowników:(((Pozdrawiam dystrybutorów i ich mafię.
kublo Napisano 26 Lipiec 2007 Napisano 26 Lipiec 2007 Witam, czekam na wyjaśnienia co do mojej osoby na meila panie Karpik.
Maxym Napisano 29 Lipiec 2007 Napisano 29 Lipiec 2007 Cześć kupiłem wykrywacz X-terrę 70 mam pytanie a nawet dwa jakie ustawić nastawy na szukanie monet i odznak ? A drugie czy ktoś nie wybiera się w okolice Warszawy w przyszłą sobotę jestem początkujący i chętnie skorzystał bym z kilu rad w terenie . Dzięki z góry za odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.