ZUBIKED Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Napisano 23 Kwiecień 2006 mam pytanie od czego te blachy ? niedawno kupilem wykrywacz i jestem początkujący nie bardzo wiem co to jest wiem tylko że w miejscu znaleziska było polowe lotnisko - pozdrawiam
KudłatyHD Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 Jaki żart??? Chyba, że myślałeś o Junkersie w kuchni hehee
ZUBIKED Napisano 24 Kwiecień 2006 Autor Napisano 24 Kwiecień 2006 Dzięki wielkie chociaż nie mogę w to uwierzyć - mimo wszystko Dzięki przez duże D"
ZUBIKED Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Napisano 23 Kwiecień 2006 mam pytanie od czego te blachy ? niedawno kupilem wykrywacz i jestem początkujący nie bardzo wiem co to jest wiem tylko że w miejscu znaleziska było polowe lotnisko - pozdrawiam
Pytanie
ZUBIKED
mam pytanie od czego te blachy ? niedawno kupilem wykrywacz i jestem początkujący nie bardzo wiem co to jest wiem tylko że w miejscu znaleziska było polowe lotnisko - pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.