kutno Napisano 22 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Może to troszkę za wcześnie ale chciałbym się zapyatać czy ktoś wybiera się może na inscenizacje w Wyrach ..i przez przypadek bedzie przejazdem w Kutnie ..;] chętnie zabrałbym sie także ... Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 mam nadzieje ze ktos Cie zabierze... reszta niech zaluje, juz teraz, ze jej nie bedzie;D wiele niespodzianek bedzie ;DDo zobaczenia na Polu Chwały !pzdrstrz. Leszek B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 a moze ktos przez Kalisz lub Ostrów Wlkp...??? pozdro Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2006 no w sumie jakby przez Łódź ktoś jechał ..to ja mogę tam dojechać ;) ... a ja nie mam nadzieji ..ja to po prostu wiem że dojade ;D ..tylko narazie muszę złąpać koncepcje ..jak ;D pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Funky_OWall Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Marek skontraktuj sie na priv ak_flaczyk@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabol Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 WITAMProsze o podanie daty i informacji zwiazanych z ta impreza.Pozdrawiam Jabol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 wszystkie dane ogólne są na stronie dotyczącej bitwy.Ja osobiście prosiłbym o usytułowania na mapie szkoły w Gostyniu (Gostynii) :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 http://www.bitwawyrska.profort.org.pl/ tu sa wszelakie informacje dotyczace Bitwy Wyrskiej. Jak mniemam niebawem Chlopcy wrzuca mapke dojazdu do szkoly. Ale zapewne jak ok temu beda drogowskazy i wydzieleni zolnierze, kierujacy do szkoly :) don't panic .pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2006 imprezka zapowiada siem całkiem niezła ..tym bardziej że bedzie to mój debiut ;] mam nadzieje że nie dam ciała ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pancer Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 kutno zawsze mozesz zginąć" na poczatku bitwy.. wtedy minimalizujesz ryzyko dania ciała" hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 24 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2006 taaak pancer ;] ... albo wpaść pod szrrzującą kawalerię ;D Z tym że po czymś takim nie wiem czy bym się zdecydował na kolejną rekonstrukcje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pancer Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 hehe nie widziałes jak na ostatnich wyrach kawaleria sobie poczynała miedzy lezącymi niemcami .... skóra cierpła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 taa zeby tylko niemcami, mnie o wlos jeden ekonstruktor" na koniku minol :) Powiem szczerze, balem sie wtedy o swoje zdrowie ;Dpzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milok45 Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 ach ci ułani . ja padłem przy pak-u . na uspokojenie jeden z nich rzucił do nas hasło : ie bój się koń inteligentne zwierze trupa nie nadepnie" .i chyba miał rację bo w tym roku znów się spotkamy - znaczy nie nadepnął . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszka7-1 Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Nie każda kula zabija,ojczulku.Inaczej matki nie nadążyły by rodzić." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekuc Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Miszka Ty też tam będziesz? My już jakobą kompaniję formujemy (8PP Leg.Lublin) co by tam z odsieczą przybyć ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszka7-1 Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Coś niecoś będę,no chyba,że mój synowiec będzie miał koncept przyjścia na świat w czasie wojennym".Houk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekuc Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Hej ! Toważyszu Ty mój! Mój synio wyrwał się na świat 3.04.06 a zwać się będzie MICHAŁ , bo młodszy tak mu dał na chrzest przyszły ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszka7-1 Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Św.Michał całemu Niebieskiemu Komunikowi przewodzi,przeto Jego woli mieć za patrona.Wiem,wiem o Twoim pierworodnym.Co do gratulacji dla Ciebie to pospieszę z nimi osobiście najpóżniej podczas batalyi wyrskiej. P.S.Wyłóż wątrobę azbestem,hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Wyry to Gmina nieopodal miasta Mikołów i miasta Tychy. Gostyń to malutka miejscowość wchodząca w skład gminy Wyry. Pozdrawiam d007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odkrywca7 Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Pozwolę sobie wyrazić opinię , że mapka przydała by się na stronach promujących imprezę http://www.bitwawyrska.profort.org.pl/i http://www.militarni.pl/?lang=1&cat=86&art_id=200z obydwu adresów trudno jest dowiedzieć się czegokolwiek konkretnego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekuc Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Koledzy ! Podajcie nazwę ulicy lub namiary GPS ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Panowie dajcie już spokój, bo zaczynam żałować, że nie robię września" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2006 ;D 21 DNI do imprezy !! pastuj But !! hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duszan Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 WitamPoniżej kilka informacji dotyczących dojazdu na miejsce widowiska historycznego „Bitwa Wyrska 2006 – Bój o Gostyń” 20 maja 2006 roku. Najpierw mapa Polski i czarną kropką zaznaczona Gmina Wyry gospodarz widowiska.Przypominam, że impreza odbędzie się 20 maja 2006 roku (sobota) w miejscowości Gostyń, gminie Wyry leżącej w województwie śląskim.21 maja 2006 roku na rynku w Mikołowie planowany jest Piknik Militarny z udziałem członków grup, które wezmą udział w inscenizacjach w dniu 20 maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.